Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum poti face bani online folosind CHATGPT?

Published

on

Este numai inceputul si cred ca o revolutie in domeniul Inteligentei Artificiale. Daca stii, vrei si poti utiliza Chat GPT de la OpenAI, poti avea numai de castigat si deja o serie de influenceri profita de pe urma lui. In curand se anunta o noua versiune, una mult mai performanta. Aceasta va putea chiar sa-ti genereze clipuri video pe paza unei simple descrieri!

Ce este Chat GPT? Aflam chiar de la el:

Chat GPT este o formă de inteligență artificială numită “chatbot” sau “agent conversațional”, care utilizează modelul GPT (Generative Pre-trained Transformer) dezvoltat de OpenAI. GPT este un model de învățare profundă (deep learning) care se bazează pe rețele neuronale și este antrenat să producă text prin analizarea și înțelegerea contextului.

CHATGPT

Chat GPT, ca și celelalte chatbot-uri bazate pe GPT, poate conversa cu oamenii în mod natural și poate răspunde la întrebări, poate da informații sau poate pur și simplu putea continua o conversație cu utilizatorii. Deoarece modelele GPT sunt pre-antrenate pe volume masive de texte, precum pagini web, cărți sau articole de știri, acestea sunt capabile să genereze răspunsuri plauzibile și utile într-o varietate de contexte.

Advertisement

bani online chatgpt

Cum poti face bani online cu Inteligenta Artficiala?

Pai este destul de simplu. Iti faci un canal de YouTube (sau un site) si apoi incepi sa-l monetizezi. Daca esti consecvent si postezi cate un clip zilnic sau cel putin o data la 2 zile, este foarte posibil sa ai succes, indiferent de domeniu sau limba utilizata, GPT fiind capabil sa-ti dea informatii sau sa converseze cu tine in mai multe limbi.

chatbot

Spre exemplu, pentru un clip care sa prinda pe YouTube, poti sa-i ceri sa-ti alcatuiasca o lista sau un TOP 10 al celor mai periculoase orase din lume. Eu l-am intrebat si mi-a raspuns rapid. Daca as fi avut un canal de YouTube ce nu era axat pe telefoane mobile, cautam cateva clipuri video sau poze fara drepturi de autor si citeam ceea ce vedeti si voi mai jos (raspunsuri oferite de ChatGPT).

 1. Tijuana, Mexic – înregistrând un număr ridicat de crime violente, inclusiv jafuri, omoruri și răpiri.
 2. Caracas, Venezuela – cu o rată ridicată a criminalității, inclusiv a jafurilor și violenței armate.
 3. Acapulco, Mexic – cunoscut pentru turiștii săi, dar cu o rată ridicată a criminalității și a traficului de droguri.
 4. Ciudad Juarez, Mexic – cu un număr mare de crime violente, inclusiv omoruri și răpiri.
 5. Kabul, Afganistan – cu o instabilitate politică și securitate precară, inclusiv atacuri teroriste.
 6. Lagos, Nigeria – cunoscut pentru o rată ridicată a infracțiunilor, inclusiv jafuri, crime și violență sexuală.
 7. Karachi, Pakistan – cu un număr ridicat de atacuri teroriste și crime violente.
 8. Detroit, Statele Unite – cu o rată ridicată a criminalității, inclusiv a jafurilor și a infracțiunilor cu violență.
 9. St. Louis, Statele Unite – cu o rată ridicată a criminalității, inclusiv a infracțiunilor cu violență.
 10. San Pedro Sula, Honduras – cunoscut pentru o rată ridicată a criminalității, inclusiv jafuri, omoruri și răpiri.

Desigur, succesul nu vine din prima zi, dar nu trebuie sa renunti. Iti monetizezi site-ul sau canalul de YouTube si incepi sa castigi bani. Poti sa-i mai spui sa-ti alcatuiasca o lista cu cele mai bune destinatii pentru vacanta 2023, cele mai frumoase plaje sau cele mai periculoase si asa mai departe. Imaginatia ta este limita si daca nu are limite, cu atat mai bine si mai profitabil! Poate ca nu te vei imbogati, dar vei avea un venit in plus.

bani online youtube

L-am intrebat chiar pe el cum ne poate ajuta sa ne rotunjim veniturile:

“Este important să rețineți că succesul în a face bani cu Chat GPT sau cu orice alt chatbot depinde de modul în care este utilizat și de contextul în care este utilizat. De asemenea, este important să respectați standardele de etică și să asigurați confidențialitatea utilizatorilor.”

Advertisement
 1. “Servicii de asistență pentru clienți: Unele companii plătesc operatorii de chatbot-uri pentru a oferi suport clienților. Acești operatori pot folosi Chat GPT pentru a răspunde la întrebări și pentru a ajuta clienții să găsească soluții la probleme.
 2. Marketing și publicitate: Chat GPT poate fi utilizat pentru a dezvolta campanii de marketing și publicitate. De exemplu, un chatbot poate fi utilizat pentru a promova produse și servicii sau pentru a atrage noi clienți.
 3. Educație și formare: Chat GPT poate fi utilizat pentru a dezvolta programe de educație și formare pentru diferite industrii. Aceste programe pot fi vândute clienților sau pot fi utilizate pentru a instrui angajații într-o anumită companie.
 4. Vânzarea de produse și servicii: Chat GPT poate fi utilizat pentru a vinde produse și servicii. De exemplu, un chatbot poate fi utilizat pentru a vinde bilete la evenimente sau pentru a face rezervări la hoteluri și restaurante.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171