Connect with us

Stiri despre telefoane

Orange Vinde Telefoane Second Hand

Published

on

Orange Vinde Telefoane Second Hand

Este o informatie pe care am desoperit-o la ei pe site iar telefoanele sunt reconditionate. “telefoane de ultimă generație, care s-au aflat în posesia unui alt client și au fost ulterior returnate. Acestea au fost verificate și testate de specialiști care garantează buna lor funcționare, chiar dacă unele pot avea semne slabe de uzură sau zgârieturi.” – informatia care apare pe site-ul Orange.

Se pare ca moda telefoanelor resigilate atinge si operatorii de telefonie mobila dupa ce mai toate magazinele online vand astfel de dispozitive la preturi reduse.

Advertisement

De exemplu, la eMag, exista o gramada de oferte de telefoane mobile resigilate la preturi foarte bune. Oferta o vedeti .

Treaba sta in felul urmator: Iti cumperi un telefon online iar dupa o perioada de timp (max. 30 de zile) nu iti mai place si vrei sa-l schimbi sau sa-ti primesti banii inapoi. Magazinul ti-l accepta, il resigileaza si il pune la vanzare la un pret mai mic chiar daca unele dintre ele sunt impecabile. Cu cat este mai zgariat sau uzat pretul scade.

Sincer, de la o companie de telefonie mobila nu ma asteptam insa este pana la urma o metoda de a face bani.

Advertisement

Gama de telefoane reconditionate de la Orange include telefoane precum Samsung Galaxy S4, S4, Note 3 sau modele iPhone.

Spre exemplu, un Samsung Galaxy S4 Black Edition este oferit gratuit impreuna cu un abonament nou (depinde de tipul de abonament) sau la prelungirea celui existent.

Untitled

Trecand peste toate astea, este o idee buna pana la urma, deoarece multi vor un telefon performant dar putin si-l permit. Oferta Orange.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des