Acasă Stiri Android Si Noutati Orasul in care va fi interzis sa traversezi in timp ce folosesti...

Orasul in care va fi interzis sa traversezi in timp ce folosesti telefonul

1

Orasul in care va fi interzis sa traversezi in timp ce folosesti telefonul, stati linistiti, nu este vorba despre Romania. La noi, inca sunt strazi pline de gropi si infrastructura este inca la pamant. Se va intampla in Honolulu, statul Hawaii, Statele Unite ale Americii. Si asta incepand cu data de 25 octombrie 2017.

Amenda va fi de la 19 pana la 99 USD, in fuctie de cate antecedente ai. Astfel, Honolulu devine primul oras important din SUA care a adoptat o lege care interzice utilizarea telefonului mobil in timp ce treci strada. Exista insa si o excepție, daca apelați serviciile de urgența, nu veti fi amendati.

Primarul Kirk Caldwell noteaza ca orașul sau are un impact mai mare decat “aproape orice alt oraș” din SUA, astfel încat amenzile ar putea avea un impact semnificativ chiar și în comparație cu orașele dependente de smartphone-uri precum New York sau San Francisco. Reuters subliniaza faptul ca peste 11 000 de accidente de acest gen ar putea fi atribuite utilizarii telefonului numai între 2000 și 2011.

Probabil ca multa lume a patit mici accidente ce au legatura directa cu telefonul mobil. Sau mai bine spus, exista persoane care nu au trecut prin asa ceva?

Criticii susțin insa ca autoritatile din Honolulu ar fi mai bine sa-i educe pe oameni in legatura cu utilizarea responsabila a telefonului decat sa ceara politiei sa amendeze populatia in aceste cazuri.

Acesta fiind spuse, aveti grija ce anume faceti in viitoarea voastra vacanta in Honolulu!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Este foarte buna legea,asa va opri accidentele din cauza tell iti poti pierde viata,unii oameni nu tin cont de asta si sunt neatenti,sa nu uitam de DARUL SFANT pe care ni l-a dat DUMNEZEU-
    Acest DAR DIVIN=VIATA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here