Acasă Telefoane Chinezesti Oukitel K6000 Pro cu specificatii de top, Android 6 si pret chiar...

Oukitel K6000 Pro cu specificatii de top, Android 6 si pret chiar bun

0

As spune chiar ca acest Oukitel K6000 Pro are un pret mic, de altfel asa vroiam sa scriu in articol. Este adevarat ca pretul pare mic atunci cand ne uitam la specificatiile tehnice si la dotari, cred ca este un telefon ce promite multe deoarece la acest nivel si la dotarile sale nu cred ca pot fi probleme.

Mici buguri pot aparea la nivel de sistem de operare si sper ca acest Android 6.0 Marshmallow sa fie customizat si optimizat corect de catre chinezoi. Oukitel K6000 Pro are un ecran de 5.5″ cu rezolutie 1080p  FHD, procesor de la MediaTEK, MTK6753 64bit octa core ce ruleaza la o frecventa de 1.3 GHZ si placa grafica Mali T720. 

Iar apare acest MTK6753 care este un octacore, insa este unul ce ruleaza pana la o frecventa de 1.3 GHz si nu imi place deloc ca apare in combinatia cu 3GB RAM si cu ecran FHD, as fi preferat sa puna varianta de 1.7GHz si cred ca toata lumea era fericita, chiar daca pretul ar fi crescut putin mai mult. Oricum, 3GB RAM inseamna ceva si din experienta, cred ca va fi destul de ok insa nu excelent. Am si un telefon pe o platforma identica.

Oricum, cei de la Oukitel scot in evidenta ecranul FHD si fara discutie bateria de 6000 mAh cu incarcare rapida. Specificatiile tehnice complete le vedeti mai jos, as mai mentiona ca telefonul Oukitel K6000 Pro este fabricat din metal si design-ul este destul de banal: Pretul este unul foarte bun raportat la specificatii, 180 USD, cam 720 lei, dar am vazut telefoane mai dotate si mai ieftine. Oukitel K6000 Pro se adreseaza clar celor ce vor un telefon rezistent si cu o baterie generoasa, aparent cam asa este.

[komper pid=131 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here