Acasă Telefoane Chinezesti Oukitel – telefoane cu baterii generoase si preturi de bun simt

Oukitel – telefoane cu baterii generoase si preturi de bun simt

8

Oukitel este o firma fondata exact atunci cand trebuia, adica prin anul 2007, an in care telefoanele mobile inteligente aveau sa apara cu adevarat in viata noastra, insa va dati seama ca nu cei de la Oukitel au facut asta…Nu are rost sa va mai spun ca este o companie din China, Shenzhen, adica locul in care aproape toate telefoanele chinezesti iau nastere.

M-am uitat la ei pe site si am vazut ca au ambitii mari cei de la Oukitel, in 3 – 5ani de zile vor sa ajunga in TOP 3 producatori de telefoane mobile la nivel mondial, destul de greu de crezut asa ceva insa nu imposibil din moment ce compania Xiaomi a demonstrat ca se poate si asa ceva!

Revenind la subiect, cei de la Oukitel mi-au atras atentia prin telefoanele lor cu baterii destul de generoase, fara sa fie telefoane butucanoase sau de tip rugged. De altfel, OUKITEL K10000 cred ca este singurul telefon din lume la ora actuala ce are o baterie cu o capacitate incredibila, adica 10000 mAh, fara sa fie gros asa cum probabil va asteptati, 9 mm sunt ok in acest caz. Cred ca au vrut in acest caz sa copieze aspectul agresiv al modelului Acer Predator 6.

Dar nu este singurul model de la Oukitel ce se mandreste cu o baterie aparent mare, mai au in oferta cateva modele ce se bucura de o capacitate a acumulatorului mare. Observati ca de fiecare data cand scriu despre bateriile telefoanelor chinezesti folosesc cuvantul aparent si asta deoarece mai au obiceiul sa puna o eticheta pe baterie ce nu este conforma cu realitatea, insa am inteles ca cei de la Oukitel nu au astfel de prectici.

67

Ofertele de reduceri pentru telefoanele OUKITEL

Modelele ce se bucura de acumulatori de mare capacitate sunt si Oukitel K4000 PRO cu 4600 mAh, Oukitel K4000 cu 4000 mAh, K6000 cu 6000 mAh si desigur, OUKITEL K10000 cu nu mai putin de 10000 mAh. Avantajul acestor telefoane este acela ca ele se bucura constant de promotii, diverse magazine din China organizeaza periodic campanii ce au ca scop reducerile de pret. Desi avem si in Romania o firma ce aduce Oukitel, va dati seama ca preturile sunt mult mai bune direct la sursa!

8 COMENTARII

  1. Dacă scot pe bandă rulantă telefoane, și nu se ocupă de update-uri pentru îmbunătățire și securitate va rămâne doar un brand chinezesc. Și se pare ca așa face, cateva update-uri și apoi abandonează cu totul suportul pentru acel telefon.
    Păcat

  2. Doar 9 mm k10000?Vorba aia… “mai taie din ele…” Cred ca undeva înspre 13-14 mm(ceea ce chiar nu e mult având în vedere ca sunt telefoane rugged de 17-18 cu baterie de 3000 mah)

  3. Am oukitel cumparat de pe gearbest…este vorba despre oukitel u8…telefonul arata bestial materialele sunt de foarte buna calitate si mai ales se.misca impecabil pentru un quad core….senzorul de amprenta este foarte foarte precis..updaturile ota au fost in numar de 4 doar de cand am luat eu telefonul..adica de vreo4-5 luni…pe scurt merita 120 de dolari pentru ce ofera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here