Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Iata poate cea mai buna aplicatie pentru imagini de fundal (wallpaper)

Published

on

Sunt destul de pretentios cu aplicatiile din Google Play si trebuie sa recunosc ca multe sunt pur si simplu niste porcarii si chiar nu au ce cauta acolo si destul de rar gasesc cate o aplicatie care ma multumeste. De curand, am gasit insa o aplicatie destul de utila pentru cei ce cauta imagini de fundal interesante si originale, dar si pentru cei ce vor ca acestea sa fie setate rapid si sa nu trebuiasca sa fie taiate.

Cei ce cunosc, stiu despre ce vorbesc. Multe aplicatii din categoria celor ce ofera imagini de fundal te obliga sa le “tai” inainte ca imaginea sa fie setata, aceasta face exceptie si o poti seta pe toata. Un alt avantaj ar mai fi acela ca o poti previzualiza in mod complet si astfel iti vei face rapid o idee si vei vedea daca iti place sau nu.

Un alt avantaj ar mai fi acela ca nu sunt reclame care sa te sufoce si ca poti seta ca imaginea sa se schimbe automat la un interval de timp pe care-l setezi tu si poti alege din ce categorie sa fie alese imaginile “random”

Advertisement

In rest, meniul nu este deloc complicat, imediat cum o instalezi si o pornesti vei fi indemnat sa instalezi si o alta aplicatie oferita de acelasi dezvoltator insa poti sari peste acest pas rapid si poti naviga printre imagini rapid, glisand cu degetul de la dreapta spre stanga. In acest mod, vei “rasfoi” printre imaginile cele mai recent adaugate dar ai posibilitatea si de a naviga prin diverse categorii de imagini, asta se poate aranja daca apesi pe pictograma de meniu ce se afla sus, in partea stanga.

DESCARCA

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Stelian

    martie 29, 2016 at 21:37

    Belea..

  2. Florin Bîrlea

    martie 29, 2016 at 18:46

    Foarte bună într-adevăr ! Îmi place .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des