baterie

(P) O alta miscare Leagoo, centru de service in Europa si Rusia

(P) O alta miscare Leagoo, centru de service in Europa si Rusia

O alta miscare Leagoo, centru de service in Europa si Rusia, este primul anunt important al acestui producator de telefoane chinezesti.

Pentru utilizatorii de smartphone-uri, partea de service, este fără îndoială printre preocupările de vârf înainte de cumpărare. La urma urmei, indiferent de cât de avansat este smartphone-ul dvs., în cazul în care are defecțiuni, pur și simplu nu funcționează. În prezent, pe piața smartphone-urilor chinezesti, majoritatea mărcilor nu au in Europa centre locale de service.

Dacă utilizatorii din întreaga lume au nevoie de telefoane reparate de producători, aceștia vor trebui să petreacă un timp incredibil de lung pentru a-și expedia telefoanele la producători, probabil la mii de kilometri, ceea ce este aproape imposibil.

Având în vedere această situație, LEAGOO a înființat recent un serviciu oficia în Europa (pentru inceput în Polonia și Rusia). LEAGOO susține că în Europa un smartphone defect poate fi reparat în termen de 3 zile lucrătoare de la primire, ceea ce este o veste bună pentru utilizatorii europeni LEAGOO. Durata de garanție pentru piața LEAGOO Europe este de 2 ani, în timp ce piața rusă are o garanție standard de 1 an.

(P) O alta miscare Leagoo, centru de service in Europa si Rusia

Centrele de service pentru clienți din Europa și Rusia marca LEAGOO, sunt doar primul pas al “Planului de servicii pentru clienți noi” al companiei. Se estimează că LEAGOO va continua să înființeze centre de service pentru clienți în jurul zonei sale de vânzări și va aduce confortul tuturor utilizatorilor LEAGOO în viitorul apropiat.

(P) O alta miscare Leagoo, centru de service in Europa si Rusia

Mai multe detalii, AICI. Cateva dintre cele mai bine vandute telefoane marca Leagoo:

LEAGOO S8, LEAGOO KICAA MIX, LEAGOO M9LEAGOO T5c.