Connect with us

Stiri despre telefoane

Ihunt S9 Alpha si Ihunt S9 Alpha PRO, primele detalii exclusive

Published

on

Ihunt S9 Alpha si Ihunt S9 Alpha PRO, primele detalii exclusive legate de aceste noi telefoane performante, ele vor aparea pe piata in prima parte ale anului 2018.

Mai exact, la inceputul lui februarie 2018. Am scris deja cateva recenzii ale telefoanelor iHunt, aproape toate mi-au lasat o impresie buna. Din pacate, niciunul nu este cu adevarat performant sau de TOP. Si ma refer in special la telefoanele cu Android, cele clasice si nu la cele rugged sub brand iHunt. Cele din urma au dotari mai bune.

Ihunt S9 Alpha

Ihunt S9 Alpha

Ihunt S9 Alpha si Ihunt S9 Alpha PRO vor fi doua telefoane cu specificatii tehnice de top, putem spune ca vor fi terminale flagship.

Vor veni in doua configuratii. Cu 4GB RAM si cu 6GB RAM si mai mult ca sigur, acestea vor fi rebranduite. Probabil ca cei de la iHunt au ales ca modele de baza pentru Ihunt S9 Alpha si Ihunt S9 Alpha PRO, telefoane fabricate de un producator din China (HomTom, Vernee, Ulefone, Elephone, Oukitel, etc).

Advertisement

Ihunt S9 Alpha (4GB RAM) va costa in jur de 899 lei

Ihunt S9 Alpha (6GB RAM) va avea un pret de aprooximativ 1099 lei

Cei de la iHunt vor continua insa si cu seria Like, urmeaza sa vedem modelul iHunt Like 3 PRO, telefon dual camera cu displau 18:9. In perioada imediat urmatoare, vom vedea si primele poze cu Ihunt S9 Alpha si Ihunt S9 Alpha PRO.

Advertisement
ihunt like 3 pro

iHunt Like 3 PRO

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des