Acasă Stiri Android Si Noutati (P) LEAGOO isi declara mereu capacitatea reala a acumulatorilor

(P) LEAGOO isi declara mereu capacitatea reala a acumulatorilor

1

LEAGOO isi declara mereu capacitatea reala a acumulatorilor – În prezent, autonomia acumulatorilor devine din ce în ce mai importantă în utilizarea zilnică a telefoanelor inteligente și astfel, mulți utilizatori tind să achiziționeze telefoane cu o capacitate mare a bateriei pentru a se bucura de telefoanele lor mai mult timp. Dar cum ne dam seama daca o baterie are o capacitate reala? Toate bateriile telefoanelor mobile moderne sunt dotate cu o specificație – milliamper-ora (mAh).

Acest lucru, arată in terorie, cât timp bateria poate functiona fara a fi reincarcata. De exemplu, o baterie de 1900mAh poate furniza un curent de 1900mAh unui circuit, timp de o oră.

Dar, deoarece un circuit nu va necesita o cantitate de curent de 1900 mAh simultan pentru funcționare, bateria poate furniza 380mA timp de 5 ore, de la 380 x 5 = 1900. Sau poate furniza 190mA de curent timp de 10 ore, de la 190 x 10 = 1900.

Deci, în mod normal, când vorbim despre viața bateriei, vorbim de obicei despre “mAh”. Și acesta este motivul pentru care mulți producători tind să exagereze cu “mAh” pe etichetele lor.

De exemplu, un telefon cu o baterie de numai 2915mAh, poate avea scris pe eticheta 3500mAh sau chiar 5000mAh!

Publicitatea înșelătoare sau etichetele false sunt destul de comune in acest domeniu. La urma urmei, așa-numita “viață lungă a bateriei” revendicată de producătorii de smartphone-uri este pur si simplu o eticheta goala de continut.

Datorită motivațiilor comerciale, acei “mAh” sunt întotdeauna exagerati de mulți producători, în special de cei mici. Când clienții sunt induși în eroare de “etichete false” și achiziționează aceste telefoane, urmeaza un val de probleme și plângeri. Acesta este motivul pentru care specificatiile false devin o amenințare în momentul achiziționării unui telefon mobil.

LEAGOO, ca principalul exportator de telefoane mobile din Asia, susține mereu că etichetele bateriei ar trebui să fie în deplină conformitate cu performanța reală a bateriei. Aceasta este o promisiune pe care LEAGOO vrea să o îndeplinească în fiecare smartphone produs. În viitor, LEAGOO va continua să ofere telefoane de bună calitate la un preț rezonabil. Și, mai important, în calitate de apărător fidel al specificatiilor reale ale acumulatorilor, LEAGOO nu va folosi niciodată publicitatea falsă pe niciun model produs!

LEAGOO
LEAGOO

LEAGOO KIICAA Power este unul din telefoanele cu o capacitate reala a bateriei, el se vinde acum pe aliexpress.com la un pret super mic.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here