baterie

(P) Performante Vernee Active, telefon rugged cu baterie de 4000 mAh

(P) Performante Vernee Active, telefon rugged cu baterie de 4000 mAh

(P) Performante Vernee Active, telefon rugged cu baterie de 4000 mAh, primul terminal de acest gen care vine din partea celor de la Vernee.

Telefonul costa 279.99 USD si producatorul sustine ca pe langa faptul ca este un terminal frumos, are si performante excelente. Pentru a ne demonstra asta, compania ne pune la dispozitie un clip video:

Vernee Active este echipat cu o baterie de 4200 mAh pentru a face fata unei zile intregi, indiferent de utilizare. Are o performanța mai mare și un consum mai mic, asta multumita procesorul Helio P25 Octa-core. Datorita sistemului VOS bazat pe Android 7.1, Active are un management bun in background, pentru a optimiza consumul de energie. In viitor, Vernee Active va trece la Android 8.1 printr-un upgrade OTA.

 

Din testele reale (ale producatorului), reiese ca acest telefon ofera o autonomie de 2 zile (utilizare normala) și 58 ore (apeluri). In meniul de setari, exista si un mod ultra de economisire a energiei. Astfel, autonomia se extinde pana la 4 zile de utilizare normala 9 zile in mod așteptare. De asemenea, seria Active, suporta tehnologia de încarcare rapida – 9V / 2A. Este nevoie de numai 130 de minute pana la o încarcare completa.(P) Performante Vernee Active, telefon rugged cu baterie de 4000 mAh

Pentru a-l face mai simplu in utilizare, Vernee a adugat tasta Smart. Pur și simplu, apasați butonul power si pe display va aparea un widget ce va contine diverse comenzi. 

(P) Performante Vernee Active, telefon rugged cu baterie de 4000 mAh

279.99 USD costa Vernee Active pe aliexpress.com, acolo exista un magazin Vernee. Oferta poate fi vazuta AICI.