baterie

Aduce putin acest Samsung Galaxy A15 cu un iPhone?

Aduce putin acest Samsung Galaxy A15 cu un iPhone?

Parca seamana acest Samsung Galaxy A15 cu un iPhone, asta a fost prima impresie pe care am avut-o dupa ce am vazut aceste randari. Este vorba despre un smartphone care ar trebui sa debuteze oficial undeva la inceputul anului viitor.

Probabil ca era de asteptat sa se intample asa ceva si chiar daca modificarile nu sunt unele majore, ele exista si aceasta gama ar urma sa fie usor mai cizelata si mai atractiva. Telefoane produse de o companie de renume, gama mai accesibila, dar sa nu mai vedem o bucata de plastic fara prea multe forme.

Samsung Galaxy A15 si cateva randari interesante

Chiar daca imaginile pe care le vedeti mai jos nu sunt decat niste simple randari, cred ca pot fi destul de credibile. Posibil ca Samsung sa continue cu aceasta dispunere a camerelor foto si anul viitor, nu exclud ca asta sa se intample si in cazul modelelor mai scumpe si mai dotate.

Aduce putin acest Samsung Galaxy A15 cu un iPhone?

Dar si acesta pare sa aiba 3 camere foto principale si una secundara pe care o vedem integrata tot intr-un notch de tip picatura de apa, este o solutie la care as vrea sa se renunte. Are deja ceva vechime si este complet demodata.

Aduce putin acest Samsung Galaxy A15 cu un iPhone?

Rama telefonului reprezinta cea mai mare noutate, nu stiu exact daca va fi plastic sau metal, insa este mai eleganta, rotunjita la colturi si parca mai lata. Nu spun automat ca s-au inspirat de la Apple, dar am aceasta senzatie.

Se zvoneste ca telefonul Galaxy A15 va avea dimensiunile de 160.2 x 76.8 x 8.4 mm cu 77.4mm latimea ramei. Din pacate, prea multe specificatii tehnice nu se cunosc si este cam devreme sa discutam foarte mult despre ele, cea mai interesanta informatie ramane aceasta usoara schimbare de design.

Galaxy A15 ar putea debuta cu un display IPS LCD de 6.4 inch, camera principala de 50 MP, incarcare nu foarte rapida, baterie de 5000 mAh si procesor MediaTEK.

sursa