Connect with us

Stiri despre telefoane

Orange lanseaza “Banca de Net” sau cum sa primesti internet gratis

Published

on

Orange lanseaza “Banca de Net”, este vorba despre o promotie disponibila in contul din platforma My Orange. Se pare ca ese adreseaza atat clientilor PrePay, dar si abonatilor.

Ce inseamna “Banca de Net”? Un serviciu are permite abonatilor sa ofere sau sa primeasca trafic de internet in funcţie de nevoile individuale. Prin autentificarea in contul Mu Orange, clientii pot primi 10 sau 20 GB suplimentari atunci cand au nevoie, fara alte costuri.

La randul lor, cei cu trafic de internet neconsumat, pot oferi GB celor care au nevoie de extra conectivitate. Pentru a fi putin recompensati pentru gest, Orange ofera la schimb acces gratuit la TV pe mobil.

Advertisement

Cei ce ofera internet, primesc ca bonus optiunea World HD Go din aplicatia Orange TV Go pentru 30 de zile. In acest mod, vor avea acces la 71 canale TV, seriale sau filme, toate gratuit.

Orange lanseaza "Banca de Net" sau cum sa primesti internet gratis

Abonatii care detin cartela PrePay, vor primi un bonus de 100GB pentru orice optiune de minim 5 euro pe care o vor activa in contul My Orange.

Comunicat oficial:

Advertisement

„Fie că se pregătesc de începerea şcolii, lucrează în continuare de acasă sau vor să se bucure de divertisment şi conţinut de calitate, acum mai mult ca niciodată fiecare client are nevoie de conectivitate pentru a continua activitatea de zi cu zi şi pentru a rămâne aproape de cei dragi.

Prin autentificarea în contul My Orange, clienţii Orange pot folosi BANCA DE NET pentru a primi 10 sau 20 GB suplimentari atunci când au nevoie, fără costuri adiţionale”,

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171