baterie

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition, el vine impreuna cu Galaxy XCover6 Pro si tot in acea editie. De subliniat ca de data aceasta este vorba despre produse oficiale Samsung, nu unele oferite de terti si nici macar despre ceva huse speciale.

Nu stiu exact contextul acesta si cui sunt adresate, sper sa nu avem vreodata nevoie de asa ceva! Dar de ce nu, exista personal militar care se afla in zone mai periculoase si care ar putea simti nevoia unor astfel de editii limitate. La baza, ambele au acelasi hardware cu care au fost lansate, nimic important schimbat.

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

Galaxy S23 Tactical Edition – ce are in plus?

Ambele modele, S23 si XCover6 Pro, ofera un mod special pentru vedere nocturna, compatibil cu echipamente optice de noapte. Alte caracteristici includ sensibilitate la atingere adaptata pentru utilizarea cu manusi si ecrane care se rotesc automat, util pentru montarea pe piept.

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

Suporta GPS extern pentru localizare precisa si pot fi conectate la drone sau alte dispozitive pentru o monitorizare mai eficienta a misiunilor.

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

Galaxy S23 Tactical Edition a fost testat conform standardelor militare MIL-STD-810H si a rezistat la un test de cadere de la 1,5 metri, vine cu o baterie de lunga durata ce suporta incarcare rapida si incarcare prin pini pogo, bateria putand fi inlocuita imediat la nevoie, asta inseamna ca are capac detasabil.

Conform Samsung,aceste telefoane se disting prin aplicatii precum Kitul de Constientizare a Echipei pe Android (ATAK) si Kitul de Observare Distribuita pe Campul de Lupta (BATDOK). ATAK si BATDOK au fost ambele optimizate pentru sistemul de operare Android, oferind o experienta de utilizare extinsa si fara probleme.

Samsung si telefonul de lupta Galaxy S23 Tactical Edition

ATAK imbunatateste semnificativ constientizarea situationala in timp real pentru operatori prin functii precum cartografiere, mesagerie si geofencing. Acest lucru permite tuturor membrilor echipei sa acceseze informatii relevante simultan pe un singur ecran.

BATDOK colecteaza si distribuie informatii in timp real despre intalnirile cu pacienti, permitand medicilor sa monitorizeze si sa urmareasca semnele vitale ale mai multor pacienti. Faciliteaza capturarea rapida a istoricelor complete de tratament, incepand de la prima intalnire si pana la evacuarea medicala, si faciliteaza comunicarea informatiilor critice catre urmatorul nivel de ingrijire.

Knox DualDAR prezenta pe Galaxy S23 Tactical Edition ofera un nivel inalt de securitate prin doua straturi de criptare, permitand pastrarea datelor extrem de sensibile in siguranta.

Aceasta functie de securitate ramane activa chiar si atunci cand telefonul este oprit sau nu a fost inca autentificat. Nu cred ca sunt modele ce pot fi comandate de oricine, probabil doritorii vor trebui sa apeleze la producator pentru alte detalii.

sursa