baterie

Cateva pareri despre produsele iSen ceasuri casti si trotinete

Cateva pareri despre produsele iSen ceasuri casti si trotinete
Last updated:

Pareri iSEN, marca proprie a celor de la DualStore – In primul rand, imi place cand vad ca sunt intreprinzatori din Romania care chiar fac ceva dupa o perioada in care s-au concentrat pe produsele sub alt brand.

Mai exact, au inceput prin a vinde telefoane produse de alti producatori, dar si diverse gadgeturi. Banii castigati sunt apoi reinvestiti intr-o marca proprie, una care cuprinde mai multe produse. Veti spune ca si acestea sunt fabricate in China sau rebranduite.

Prima afirmatie este corecta. Dar ce anume nu se fabrica in China? Apoi unele produse iSEN sunt asamblate in Romania. Sa stiti ca exista multe produse care vin din China, dar respectand cerintele celui care plateste. Asta inseamna ca nu sunt chiar rebranduite.

Pareri iSEN

Allview a intrat bine pe piata televizoarelor si are un loc castigat, iHunt stiti si voi ca s-a axat pe telefoane rezistente (mai nou cu performante mari) sau pe alte produse Smart Home si acum, iata-i pe cei de la DualStore cu marca proprie. Adica iSEN.

Pareri iSEN – despre brandul din familia DualStore

Momentan, nu le-am testat niciun produs, vorbesc la modul general. Desi am avut o colaborare excelenta cu ei si o am in continuare, timpul nu prea mi-a prermis sa le mai cer produse la review. Dar spre primavara, am sa le cer o trotineta pentru review, poate o bicicleta.

Cateva pareri despre produsele iSen ceasuri casti si trotinete

Produsele lor sunt multe si cu preturi diverse. Pornind de la ceasul inteligent iSEN Watch i8 cu pret de 129 lei si terminand cu bicicleta electrica iSEN H1 care are un pret de 2999 lei. Momentan, cea mai accesibila trotineta electrica este iSEN X6 si are pretul de 1349 lei.

Mai exista si trotineta iSEN X9 Plus ce costa 2699 lei (sau alte modele), TV BOx cu Android ce are un pret de 599 lei (iSEN H96 MAX Pro), creioane pentru desen 3D, alte ceasuri Smart plus diverse accesorii si piese de schimb. Ramane sa vedem cat de bune sunt si cum sunt fabricate, poate vom testa in viitor o trotineta.