PlayStation 3 Gratuit De La UPC

PlayStation 3 Gratuit De La UPC

Spuneam, AICI despre RDS&RCS / Digi Mobil cum ca urmeaza sa lanseze astazi o promotie de BlackFriday 100% reducere. Inca nu au dat drumul la aceasta promotie si pana aflam despre ce este vorba am descoperit alta oferta cel putin la fel de interesanta.

Este vorba de operatorul de televiziune / internet / telefonie ce ofera de in perioada asta gratuit o consola Sony PlayStation 3 pentru cei ce se vor abona la serviciile lor.

Este vorba de serviciul televiziune+internet+telefonie pentru 2 ani de zile ce are un pret de 89 de lei pe luna cu TVA inclus si consola Sony PlayStation 3 inclusa.

Articolul continua dupa reclama:

bdytmlwr54y6790scfhjnb57rd6ythln

CITESTE SI:  Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor

Cautand mai adanc nu am descoperit vreo strategie falsa de marketing ci doar faptul ca trebuie sa dai un avans in valoare de 100 de lei (TVA inclus), suma ce va fi rambursata in facturile UPC urmatoare.

Consola de la UPC se poate ridica din magazinele UPC, incepand cu data de 2 decembrie 2014, dupa incheierea contractului.

Pentru clientii deja abonati la UPC se mai adauga pe langa suma de 89 de lei pe luna inca 29 de lei/luna.

Oferta poate fi vazuta AICI. Ce parere aveti?

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

NO.1 D6, un nou smartwatch, diferit fata de ce am vazut pana acum

NO.1 D6 este noul smartwatch ce abia asteapta sa fie lansat, informatia...
Citeste tot

3 Comentarii

  • bai dar toate chestiile misto se intampla la UPC? La Rds de ce nu baga genul asta de oferte? Ca oricum pleaca lumea de la ei in masa…

  • @Matei Irinel: Sa-ti povestesc despre cum descarc de pe torrent cu 25 Mb/s, constant, oricand, la abonamentul de 200 Mb? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *