Acasă Stiri Android Si Noutati Bataie mare in Romania pe PlayStation 5, inchiriem sau pret dublu?

Bataie mare in Romania pe PlayStation 5, inchiriem sau pret dublu?

2

PlayStation 5 este consola de jocuri cea mai ravnita in Romania si nu trebuie sa ne intrebam prea mult care este motivul. Sony lanseaza o astfel de platforma la distante destul de mari, lucreaza in detaliu la ea si nu cred ca lasa multe detalii nearanjate.

Preturile oficiale nu sunt tocmai exagerate, sa spunem ca se apropie de cele ale unui PC de gaming destul de bun. Dar experienta oferita este alta. Este adevarat, trebuie sa avem in vedere si pretul jocurilor, dar si faptul ca titlurile sunt destul de limitate.

Oricum, fani exista cu milioanele la nivel global si este cerere mare de console. Pe eMag, stocurile s-au epuizat pentru ambele versiuni si acum, preturile afisate sunt urmatoarele:

  • Playstation 5 – 2499 lei (stoc epuizat)
  • PlayStation 5 Digital Edition -1999 lei (fara stoc)

PRETURI Romania PS 5

Dar le putem cumpara de la quickmobile.ro, se pare ca acest magazin le livreaza rapid. Problema apare cand ne uitam la preturi, acestea sunt aproape duble in comparatie cu cele oficiale!!!

3999 lei si 4499 lei! De ce este diferenta atat de mare de preturi? Numai ei stiu si pot raspunde la aceasta intrebare! Este o piata libera si pana la urma, pot vinde cu cat vor ei. Daca sunt clienti, sa vanda…

O alta varianta pentru cei ce nu vor sa mai astepte sa le cumpere la preturi oficiale de pe eMag, este sa se indrepte spre olx.ro. Aici te ia si mai rau durerea de cap cand vezi ca o consola PlayStation 5 costa si 5500 lei! Vanzatorul ne spune ca este noua, primim si factura, dar si ceva jocuri.

Inchiriere PlayStation 5?

O solutie pentru cei curiosi sau pentru persoanele care nu au sau nu vor sa dea aceasta suma, este sa apeleze la cei ce le pun la dispozitie pentru cateva zile. Mai exact, putem inchiria un PS 5 de pe olx.ro, sunt destul de multe oferte disponibile in marile orase.

Si cererea este una mare, vedeti mai sus cand a fost postat acest anunt si cate vizualizari a facut in numai cateva ore. Anuntul a fost postat pentru zona Brasov si pretul sa inchiriezi o consola PlayStation 5 este de 140 lei/zi + un joc.

2 COMENTARII

  1. În legătură cu anunțul de pe OLX, afirmația e greșită. Este un anunț promovat care se reactualizează automat si cele 9k de vizualizări sunt făcute din data de 18 când a fost postat anunțul. Acum doar a fost reactualizat și vizualizările nu se resetează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here