Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy A32 5G, cateva randari si detalii despre un 5G ieftin

Samsung Galaxy A32 5G, cateva randari si detalii despre un 5G ieftin

0

Samsung Galaxy A32 5G isi face aparitia intr-o serie de randari, probabil ca va fi un nou smartphone cu 5G si pret destul de accesibil. Prea multe detalii tehnice nu sunt disponibile, mai mult admiram noul design.

Asteptam o schimbare din partea celor de la Samsung si daca aceste randari se vor dovedi reale, producatorul ne va oferi un design fresh si pentru modelele mai ieftine. Exista o posibilitate ca acest Galaxy A32 sa fie lansat la inceputul anului 2021.

Samsung Galaxy A32 5G – design probabil

Spatele telefonului nu arata deloc rau, se renunta la modulul generos din zona camerelor, chiar daca nu se renunta la mai multi senzori foto. Acesteia sunt amplasati individual si ne da senzatia unui aranjament mai minimalist si mai curat.

Samsung Galaxy A32 5G

Carcasa desi pare a fi fabricata din sticla, cred ca nu este asa si tot plasticul va fi la putere, unul cu finisaje lucioase. In acest caz, se observa nu mai putin de 4 camere foto principale, fara a avea detalii despre ele.

Nici senzorul de amprente nu este la vedere, el se afla in partea dreapta si intefrat in butonul principal. Mai observam un detaliu deloc minor si nici nu trebuie sa ne uitam cu mare atentie la display pentru a realiza despre ce este vorba.

O revenire la un notch de tip “picatura de apa”, sau Infinity-V, asa cum prefera Samsung sa-l numeasca. In rest, un jack audio, port de incarcare de tip USB TIP-C, un singur difuzor principal, doua microfoane si probabil suport pentru 2 cartele.

Ramane sa vedem si ce fel de procesor va avea acest Samsung Galaxy A32 5G, ar trebui sa fie un Qualcomm sau Exynos de generatie mai noua si nu foarte performant. Important ca va fi fabricat pe o platforma mai moderna, va avea totusi conectivitate 5G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here