baterie

Poco C65 vine global dar nu este un telefon nou

Prectic, un rebrand al lui Redmi 13C

Poco C65 vine global dar nu este un telefon nou

Poco C65, unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din seria C a companiei, a fost recent confirmat de Federal Communications Commission (FCC). Acest lucru vine ca o confirmare a zvonurilor anterioare si ne ofera o privire detaliata asupra specificatiilor si caracteristicilor telefonului.

Conform listarii FCC, Poco C65 va rula pe MIUI 14 (deci nu va sosi cu Android 14) si va suporta conectivitate 4G LTE. Mai mult, documentele sugereaza ca telefonul va include si functia NFC. Interesant este faptul ca listarea FCC confirma si zvonurile ca Poco C65 va fi un rebrand al viitorului Redmi 13C.

Poco C65 nu este decat un rebrand al lui Redmi 13C

La ce ne putem astepta de la Poco C65

Port USB Tip-C

Unul dintre cele mai notabile upgrade-uri fata de predecesorul sau, Poco C55, este trecerea la un port USB de tip C. Acesta este un pas inainte semnificativ in ceea ce priveste incarcarea si transferul de date. Putem spune si ca este un telefon mobil ceva mai modern.

Camera tripla

Poco C65 este asteptat sa vina cu un modul de camera tripla-spate, avand un senzor principal de 50MP. Acesta va fi insotit de un bliț LED, oferind astfel o flexibilitate mai mare in conditii de iluminare redusa.

Optiuni de culoare

Se asteapta ca noul smartphone sa fie disponibil in mai multe variante de culoare, inclusiv negru, albastru si verde deschis. Acestea sunt similare cu optiunile de culoare asteptate pentru Redmi 13C.

Performanta si stocare

Poco C65 va fi alimentat de un procesor Helio G85 cu opt nuclee si un GPU Mali-G52 MC2. Nu ne asteptam la cine stie ce performante, in jur de 250.000 puncte in AnTuTu.  Telefonul va fi disponibil intr-o varianta cu 6GB de RAM si 128GB de spatiu de stocare si va include o baterie de 5000 mAh,  incarcare cu fir de 10W. Asteptam lansare si pretul.