baterie

299 lei telefon de 6.8 inch in Romania, start Black Friday 2023 la iHunt

a inceput black friday la ihunt

Acum a inceput Black Friday la iHunt, editia 2023 si da se intampla intr-o zi de vineri, adica asa cum trebuie. Ramane de vazut cat timp va tine, probabil mai mult de o zi, asta daca ma raportez la evenimentele pe care aceasta companie le-a avut in trecut.

Oferta lor este chiar mare in acest moment si preturile reduse. Am prezentat multe dintre telefoanele lor (si nu numai), asta inseamna ca stiu cam ce preturi au avut pe parcursul unui an. Si da, reducerile sunt prezente acum si sunt chiar multe. Posibil ca cele cu pret mic sa se termine mai repede.

Start Black Friday 2023 la iHunt – ce oferte sunt

cel mai mic pret pentru un telefon mare

Este si cazul lui iHunt Note Ultra, un telefon cu display de 6.8 inch si cu display de tip punch hole (camera de selfie integrata acolo). Acesta costa numai 299 lei, este cel mai mic pret din an, las mai jos si un review pentru el. Este disponibil pe negru sau albastru, pachetul contine si husa, dar si folie. Oferta redusa este aici.

Dar nu numai acest telefon mobil este la reducere, exista unele chiar si mai ieftine. Este cazul lui Like 11 Panda PRO, model cu pret de numai 199 lei sau iHunt S21 Plus la 249 lei. In cazul in care aveti bugete mai mici si vreti un smartphone nou, va puteti indrepta spre ele. Gasiti recenzii pe canalul androidro.ro (YouTube).

299 lei telefon de 6.8 inch in Romania, start Black Friday 2023 la iHunt

Asa cum stiti, iHunt este singurul brand romanesc care vinde sub logo propriu si o multime de telefoane rezistente, cele pe care le mai numim si rugged. Cred ca toate intra in oferta de Black Friday, au aparut si modele noi precum iHunt Titan Music P11000 PRO Green. Acesta costa 795 lei si ar trebui sa exceleze la capitolul audio, are un difuzor mare in partea din spate.

299 lei telefon de 6.8 inch in Romania, start Black Friday 2023 la iHunt

La reducere mai sunt si telefoanele P21000 PRO, Metal 22000 PRO, Cyber Dog, Cyber Shark, etc. Acestea sunt pentru toate buzunarele, preturi de sub 600 lei si peste 1500 lei.

Insa, acest brand comercializeaza si alte produse. Au purificatoare de aer la pret redus cu versiuni ce pleaca de la numai 200 lei, camere video de securitate de la 75 lei, chiar si drujbe, motocoase, statii de incarcare masini electrice, panouri solare, kituri ce includ acumulatori uriasi, etc. Toata oferta iHunt Black Friday 2023 este aici.