Connect with us

Stiri despre telefoane

Posibil noi probleme iPhone 15, de data asta difuzorul

Published

on

Posibil noi probleme iPhone 15, de data asta difuzorul

Posibil noi probleme iPhone 15, de data asta difuzorul ar fi in centrul atentiei. Si reamintesc, deja sunt utilizatori care s-au plans de o incazire excesiva a unor unitati, dar si de neplaceri cazate de NFC.

Insa, discutam totusi despre o generatie noua de telefoane si este oarecum normal ca mici neplaceri sa mai apara, dar izolat. Important este ca Apple sa le rezolve la timp si sa se asigure ca nu reapar altele.

Unul dintre aspectele care a atras atentia este calitatea sunetului. Utilizatori ai diferitelor modele de iPhone 15 au raportat pe Reddit ca sunetul devine distorsionat si zgomotos atunci cand volumul este setat la un nivel ridicat. In special, difuzorul pentru pentru convorbiri (cel de sus) pare sa fie cel mai afectat.

Advertisement

Posibil noi probleme iPhone 15, de data asta difuzorul

Un posesor a descris ca sunetul pare sa trosneasca sau sa fie anormal in anumite videoclipuri sau anumite game de frecvente.

Probleme iPhone 15 – experienta unui posesor

@milesabovetech

The iPhone 15 launch has me feeling like were beta testers #iphone #android #iphone15promax #techtok #tech #techgagets #apple #milesabovetech

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Advertisement

Aceasta problema a fost confirmata si de utilizatori de pe TikTok. Unul dintre ei, cunoscut sub numele de Milesabovetech, a primit deja doua inlocuiri ale iPhone-ului de la Apple, insa problema a persistat. Acest lucru sugereaza ca defectul ar putea fi mai extins decat se credea initial.

Pe langa problemele de sunet, un alt subiect fierbinte il reprezinta supraincalzirea dispozitivului. Utilizatori ai modelelor iPhone 15 Pro si iPhone 15 Pro Max au raportat ca telefoanele devin extrem de fierbinti dupa o perioada de utilizare, chiar si pentru sarcini simple, cum ar fi navigarea pe internet.

Apple a raspuns initial ca acest fenomen este normal si cauzat de software, insa a recunoscut ulterior ca exista o problema de software in iOS 17 care face ca modelele iPhone 15 sa functioneze la temperaturi anormal de ridicate. Compania a promis o actualizare de software pentru a rezolva aceasta problema.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des