Acasă Stiri despre telefoane

Seria Huawei Mate 50 vine in septembrie cu Kirin 9000S

0

Seria Huawei Mate 50 vine in septembrie cu Kirin 9000S, este un procesor nou, dar telefonul va fi oarecum limitat din punct de vedere al conectivitatii si nu se va bucura de 5G, deja ne-am obisnuit ca telefoanele acestui producator sa nu se bucure de 5G, din pactate.

Seria Mate 40 aparea in septembrie 2020 si ajungea in Romania spre finalul anului. Kirin 9000 era procesorul si telefonul se bucura de 5G. Anul 2021 nu ne-a adus varful de gama Huawei, ne-am multumit numai cu telefoanele din gama “P”.

P50 Pro sosea in iulie 2021 si ne astaptam ca anul acesta sa-l cunoastem pe P60. Nu s-a intamplat asta, lansarile de flagship fiind decalate, Huawei nu a mai putut sa-si respecte programul.

Vestile sunt din nou bune, luna septembrie ne va aduce Mate 50, Mate 50 Pro si Mate 50 RS, toate 3 cu Kirin 9000S si sistem de operare Harmony OS 3.0, adica un Android (probabil fara Google). Au aparut cateva randari, dar si o serie de accesorii ce ne lasa sa ne imaginam putin cum vor arata aceste telefoane.

Huawei Mate 50 – design posibil

huawei mate 50
huawei mate 50

In mod ciudat, Huawei va continua cu un notch de mari dimensiuni, cel inventat de Apple si care a fost prezent pe multe dintre telefoanele premium Android, dar cu ani in urma. Folia de sticla speciala pentru Mate 50 Pro ne arata ca ecranul va avea fix un astfel de notch.

Seria Huawei Mate 50 – accesorii

folie mate 50 pro

In schimb, Mate 50 are un design de tip punch hole, adica o camera de slefie integrata mai discret. Probabil ca nu va exista diferente in diagonala celor 2 modele, cel putin asa reiese din imaginile de mai sus. Ramane de vazut cu cine va lucra Huawei pentru senzorii foto, am aflat deja ca nu mai sunt parteneri cu Leica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.