baterie

Poze reale! Xiaomi Mi 9 este oficial si lansarea in curand!

Poze reale! Xiaomi Mi 9 este oficial si lansarea in curand!

Vesti bune pentru fani, Xiaomi Mi 9 devine oficial si anuntul a fost facut chiar astazi de catre oficialii acestei companii. Mai mult decat atat, aflam si data la care telefonul va fi lansat.

Peste numai cateva zile, in data de 20.02.2019. Asta inseamna ca teoretic, nu va “prinde” MWC 2019. Posibil un truc din partea producatorului, probabil ca se doreste ca Xiaomi Mi 9 sa atraga atentia inainte ca restul comaniilor sa ne prezinte cele mai recente modele. Poate se asteapta si la multe precomenzi, probabil si asa va fi.

Oricum, cu toate ca nu cunoastem inca un pret oficial, Xiaomi Mi 9 va fi un flagship si mai mult de atat, un pret usor mai mic fata alte modele cu hardware asemanator. Avem ocazia de data aceasta sa-l vedem in poze reala, nu mai este vorba despre simple randari.

Xiaomi Mi 9

Poze reale! Xiaomi Mi 9 este oficial si lansarea in curand!

Pe langa pachetul de tigari chinezesc ce apare in pozele de mai sus, observam si un telefon mobil cu 3 camere foto principale, fara senzor de amprente la vedere, un notch mic de tip “picatura de apa” si margini inguste ale ecranului, acesta nu este curbat.

Poze reale! Xiaomi Mi 9 este oficial si lansarea in curand!

Daca ne uitam mai cu atentie la ecran, ne putem da seama cu usurinta ca va fi unul de tip SuperAMOLED si cu cititorul de amprente integrat. Un notch atat de mic, inseamna si lispa unor senzori dedicati pentru FACE ID, probabil ca de asta se va ocupa camera frontala. Dar, automat, s-au redus si costurile de productie.

48 MP, 13 MP si 16 MP, camerele principale, ne asteptam la un procesor de tip Snapdragon 855, panou cu rezolutie 1080×2280 pixeli, o diagonala de 6.39″, pana la 8GB RAM si un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh.

Xiaomi Mi 9 ar urma sa coste in jur de 450 euro, probabil ca pret pentru versiunea cu 6GB RAM. In acest sens, nu au fost aduse detalii din partea producatorului, dar ne mai despart numai cateva zile pana in momentul in care vom afla toate detaliile. Modelul anterior, Mi 8, a fost lansat in luna iunie, 2018.