Connect with us

Telefoane mobile noi

Precomenzile Samsung S24 vin cu ceva cadouri, posibil si in Romania

Published

on

Samsung se pregateste sa lanseze seria de flagship-uri Galaxy S24 pe 17 ianuarie, urmand ca precomenzile sa inceapa chiar a doua zi. Conform unor informatii scapate din Coreea de Sud, compania va oferi dublul spatiului de stocare pentru pretul initial tuturor celor care plaseaza o comanda inainte de lansare.

Vor fi disponibile reduceri pentru accesoriile Galaxy Watch si Galaxy Buds FE. Se asteapta ca aceasta oferta sa fie disponibila in toate pietele majore care vor face parte din prima etapa de lansare, probabil si in Romania.

Cand telefoanele vor fi anuntate oficial, se preconizeaza ca acestea vor include Galaxy AI, conform unor imagini scapate din Brazilia. Modelul Galaxy S24 Ultra, prezentat in culoarea Titanium Gray, arata ca va fi similar cu predecesorul sau, dar va include doua microfoane pe partea superioara.

Advertisement

Samsung se asteapta sa introduca Inteligenta Artificiala Generativa in primul rand in seria Galaxy S24, prin intermediul interfetei One UI 6.1. Aceasta este menita sa imbunatateasca modul Night Mode, fotografiile de 200 MP pe modelul Ultra si sa aduca traducerea live a limbajului in timpul apelurilor vocale.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des