Acasă Telefoane LG Pret LG G Flex 2 La Quickmobile

Pret LG G Flex 2 La Quickmobile

0

Pret LG G Flex 2 La Quickmobile

Spuneam intr-un articol anterior cum ca LG G Flex 2 poate fi cumparat de pe amazon.de contra sumei de 599 E si ca ma astept ca la noi in tara sa coste peste 3000 de lei.

Si am avut dreptate deoarece Quickmobile la introdus deja la precomanda contra sumei de 3.299 Lei la nici o saptamana de cand a fost lansat oficial.

Interesant este ca cei de la Quickmobile aduc primii in oferta noutatile in materie de telefoane mobile asa cum am observat ca au facut si in cazul lui Apple Iphone 6, Samsung Galaxy A5 sau alte telefoane.

quicklgglfex Pret LG G Flex 2 La Quickmobile

Poate vi se pare destul de scump insa din cate imi aduc aminte si primul model a avut un pret mare la lansare dar sa nu uitam si ca LG G FLex 2 este un telefon mai exotic prin prisma ecranului curbat, a bateriei curbate dar si datorita caracteristicii de a-si vindeca singur zgarieturile superficiale de pe carcasa.

Mai multe detalii despre LG G FLex 2 impreuna cu imagini si specificatii tehnice aici.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here