Connect with us

Stiri despre telefoane

Pretul lui Huawei MATE 40 PRO nu ar fi chiar mare!

Published

on

Pretul lui Huawei MATE 40 PRO nu ar fi chiar mare!

Pretul lui Huawei MATE 40 PRO ar urma sa fie in jur de 860 USD, cel putin asta sustin anumite surse din domeniu. Se pare ca procesorul va fi pana la urma tot un Kirin, Huawei reusind intr-un final sa acopere nevoa de procesoare pentru noul flagship.

Insa, nu este exclus sa-l vedem motorizat si de un chipset MediaTEK, cel putin in anumite zone. Ar fi bine daca acest telefon ar putea fi lansat cu un pret sub concurenta, ma refer la Samsung Galaxy Note 20. Stim ca nu va avea serviciile si aplicatiile Google, pretul usor mai bun ar putea fi un avantaj.

Pretul lui Huawei MATE 40 PRO nu ar fi chiar mare!

Kirin 9000 (sau Kirin 1000), chipset integrat in Huawei MATE 40 PRO, memoria RAM de 8 sau 12GB si stocare ce ar putea ajunge pana la 512GB. Posibil sa fie primul procesor fabricat pe o tehnologie de 5nm si destinat pentru telefoanele mobile.

Advertisement

Versiunea de baza (fara PRO), ar avea un display plat cu o diagonala de 6.67″ cu rata de refresh de 120Hz, acumulator de 4300 mAh si 4 senzori foto principali, inclusiv unul periscop de 8MP si unul de 50MP.

Pretul de 860 USD se aplica variantei PRO, aceasta urmand  sa aiba un display curbat (90Hz), tot de 6.67″, acumulator cu capacitate de 4600 mAh, senzor ToF cu capacitatea de zoom optic pana la 5X si pana la 12GB memorie RAM.

Noile procesoare vor fi dezvaluite in data de 5 septembrie 2020, data la care Huawei ar putea sa ne comunice si cand vor dezvalui noua gama de telefoane Mate 40.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des