Acasă Review gadget Prezentare casti (149lei) Bluetooth Bluedio Turbine T2 (pareri)

Prezentare casti (149lei) Bluetooth Bluedio Turbine T2 (pareri)

0

O pereche de casti Bluetooth Bluedio Turbine T2 mi-a fost oferita de catre dualstore.ro spre review, insa nu cred ca acest material poate fi considerat un review. Am pus “prezentare” in titlu, cred ca este mai potrivit.

Este greu sa faci un review la o pereche de casti, indiferent de pret. Poti vorbi despre constructie, calitate, dotari sau conectivitate, insa mai putin despre partea esentiala, adica sunetul.

bluetooth bluedio turbine t2

Nu ai cum sa-l redai si cititorului. Si oricum, este un domeniu mai sensibil, fiecare simte si traieste muzica in felul lui. Sunt persoane care prefera un bass mai profund, altele vor mai multe inalte sau medii si scenariile de acest gen pot continua.

bluetooth bluedio turbine t2

Totusi, am sa va spun ca acesta casti Bluetooth Bluedio Turbine T2, se aud ok, cam in limita pretului. Ofera un volum foarte bun, au un amplificator puternic, conectivitate multipla si o baterie destul de buna.

bluetooth bluedio turbine t2

Deci, se aud ok, au volum ridicat, bass pentru toata lumea, dar am impresia ca sunetul este cam “amestecat”, nu foarte definit. Nu prea simti separat sunetele joase, medii sau inalte. Oricum, eu sunt destul de pretentios la acest capitol si folosesc casti de o calitate destul de buna. Nu cele ce costa mii de euro (exista si asa ceva) ;).

bluetooth bluedio turbine t2

Daca nu sunteti foarte pretentiosi, castile Bluetooth Bluedio Turbine T2, pot fi o alegere ok. Au Radio FM incorporat, bune pentru telefoanele fara asa ceva, slot pentru carduri de memorie, microfon, sunt comode si acopera bine zgomotul exterior.

bluetooth bluedio turbine t2

Sunt si destul de complexe, au multe setari, butoane si functii. Trebuie sa te uiti cu atentie la culoarea acelui LED pentru semnalizarea diferitelor functii, un LED de foarte mici dimensiuni si destul de greu de gasit. Recomand cu incredere sa consultati manualul in limba romana din cutie, la inceput setarea poate fi dificila.

Bluetooth Bluedio Turbine T2

bluetooth bluedio turbine t2

Butonul de volum are si el mai multe functii. Spre exemplu, pentru a mari sau miscora volumul, trebuie rotit si tinut in pozitia respectiva pana se schimba volumul. La o simpla rotire rapida, se schimba melodia, inclusiv in cazul in care sunt conectate la telefon si navigam prin YouTube.

bluetooth bluedio turbine t2

Apoi, acelasi buton de volum, are si functia de a opri castile, asta in cazul in care se apasa pe el. Mi-a placut ca au Radio FM si ca receptia este una de calitate, nimic de reprosat aici.

In cazul in care se termina acumulatorul, pot fi conectate prin cablu, exista si asa ceva in pachetul de vanzare. La fel, gasim si cablul pentru incarcarea acumulatorului.

bluetooth bluedio turbine t2

Au o frecventa de raspuns de 20hz-20Khz si o impedanta de 16 ohmi. Desi in cadrul magazinului nu ni se specifica ce capacitate are acumulatorul, cred ca este unul destul de mare. Nu as putea spune cu exactitate ce autonomie are. Difera mult in functie de volumul la care asculti si daca se foloseste conectivitatea Bluetooth sau cea prin casti.

bluetooth bluedio turbine t2

Conectate la telefon, poti vedea pe display, in timp real, cata baterie mai au. 

Desi sunt chiar comode si nu te deranjeaza cand le folosesti, nu as spune ca au o constructie premium sau de foarte buna calitate. Sunt fabricate din plastic, deloc grele si se pot regla in foarte multe moduri, chiar pot fi si pliate.

Daca nu esti un audiofil si nu prea pui mare accent pe calitatea audio, le poti achizitiona. Au conectivitate complexa, microfon integrat, Bluetooth 4.1 si Radio FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here