Acasă Stiri Android Si Noutati Prezentare drona HUBSAN x4 H501S si accesorii pentru aceasta

Prezentare drona HUBSAN x4 H501S si accesorii pentru aceasta

0

Prezentare drona HUBSAN x4 H501S si accesorii pentru aceasta – Ca intotdeauna, scopul nostru este sa gasim cel mai bun produs din punct de vedere al raportului calitate-pret. Avand acest lucru in minte, am ales sa va prezentam in acest articol drona Hubsan H501S si cateva accesorii drone pentru aceasta. Probabil ca deja sunteti familiarizati cu dronele de la Hubsan, un producator de top in producerea dronelor. Acestia au lansat o gama diversificata de drone de succes, inclusiv aceasta H501S X4 quadcopter brushless, o drona fascinanta pe care suntem bucurosi ca am reusit sa o testam.

O caracteristica foarte interesanta a acestei drone este modul Follow Me, care este destul de rar intalnit in gama aceasta de preturi. Asadar, daca sunteti in cautarea unei drone cu caracteristici foarte bune si cu un pret accesibil, atunci acest articol este pentru voi.

Ceea ce face ca drona Hubsan H501S sa fie foarte interesanta este modul Follow-me si alaturi de durata de zbor de aproximativ 20 de minute si impreuna cu pretul de aproximativ 1500 – 1600 lei cu tot cu TVA fac ca acesta drona sa fie o alegere foarte inspirata.

Filmarea la o rezolutie de 1080P, FPV 5.8 GHz, modul Headless, o singura tasta automata pentru revenire, GPS-ul, mentinerea automata a altitudinii, modul Follow-me, durata de zbor de aproximativ 20 de minute sunt cateva dintre caracteristicile dronei Hubsan H501S X4 FPV. Astfel, din punctul nostru de vedere, aceasta drona lansata de Hubsan este un adevarat best-buy.

Alaturi de calitatea constructiei, motoarele brushless si ecranul integrat FPV de 4.3’’, urmatoarele doua sunt cele mai importante caracteristici ale dronei Hubsan H501S: Follow Me si Automatic Return.

Modul Follow Me

HUBSAN x4 H501S vine cu un mod Follow Me, mai exact o data ce ii comandati dronei acest lucru, aceasta va va urma oriunde mergeti cu telecomanda. De notat este faptul ca acest mod functioneaza numai atunci cand telecomanda si GPS-ul dronei sunt sincronizate cu 6 sateliti sau mai multi.

HUBSAN x4 H501S
HUBSAN x4 H501S

Revenirea automata si functia de autoprotectie

GPS-ul integrat ii permite acestei drone HUBSAN x4 H501S sa intre in modul de autoprotectie atunci cand conexiunea cu telecomanda este pierduta. Sau atunci cand exista o avarie, drona intra in acest mod si va controla automat revenirea ei la locul din care a plecat. De asemenea, revenirea acesteia poate fi declansata si manual, prin simpla apasare a unui buton aflat pe telecomanda de control. Acest lucru este foarte util mai ales incepatorilor care la inceput vor avea probleme cu controlul dronei si aterizarea.

Telecomanda – transmitator cu dispozitiv FPV

Telecomanda acestei drone vine cu un sistem FPV 5.8 Ghz integrat, pentru transmiterea imaginii in timp real. Distanta maxima de functionare a acestui sistem este de 300 de metri, insa din cate informatii am gasit pe internet, se pare ca exista cateva trucuri pe care le puteti face pentru a mari aceasta distanta. Ecranul FPV afiseaza toate informatiile in timpul zborului, starea bateriei, modul in care zboara, starea bateriei transmitatorului si multe altele.

Accesorii drone pentru HUBSAN x4 H501S

Elice drone

Daca tot am inceput cu elicele, atunci trebuie sa va spunem ca in mod cert veti pierde destul de multe seturi de elice. Fie din cauza unor accidente fie din cauza naturii lor fragile. Avand in vedere ca sunt probabil, cele mai ieftine accesorii pentru drone, nu vedem niciun motiv de a nu avea cateva seturi de rezerva.

Baterii drone

Pentru cele mai multe drone cumparate veti primi in pachet o baterie. Dar, cele mai multe dintre drone nu pot sa zboare mai mult de 20-25 de minute cu o singura incarcare. Deci, daca nu doriti sa asteptati cate o ora – doua intre zboruri, va recomandam sa cumparati cateva baterii suplimentare pentru drona dvs.

Dronele sunt niste gadget-uri de exceptie si fac parte dintr-un domeniu in plina expansiune. Fie ca le folositi pentru a va distra, fie ca sunteti un videograf profesionist care doreste sa vina cu ceva nou, dronele merita cu siguranta atentia dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here