Connect with us

Conform afirmatiilor consultantului in social media Matt Navarra, TikTok este in proces de dezvoltare a unei functionalitati care va permite crearea de imagini de profil generate de AI. Navarra a impartasit imagini si un videoclip al acestei unelte cu publicatia The Verge.

La prima vedere, instrumentul pare sa creeze poze de tip selfie, unele care seamana cu cele pe care le-ati putea obtine folosind aplicatia Lensa de la Prisma Labs. Aceasta functionalitate va fi integrata direct in TikTok, ceea ce ar putea duce la o crestere semnificativa a numarului de avatare create de AI care vor aparea in feed-ul utilizatorilor. Utilizatorul nu va trebui sa descarce o aplicatie separata, sa lucreze acolo si apoi sa incarce in TikTok aceste avatare.

TikTok va lansa functia AI Avatar pentru generarea pozelor

Modul de utilizare al acestui instrument presupune incarcarea a trei pana la zece fotografii si apoi selectarea intre doua si cinci stiluri diferite pentru fotografiile AI. Dupa aceasta etapa, va fi nevoie de un timp pentru generarea efectiva a fotografiilor si ulterior, acestea pot fi descarcate, utilizate ca avatar sau postate in fedd-ul utilizatorului.

Pentru a limita incarcarea serverelor si utilizarea excesiva, TikTok va permite folosirea optiunii AI Avatar numai o data pe zi. Dar se pune intrebarea…cine isi va incarca pozele pe aceasta platforma, una care pare a fi acuzata in aceasta perioada de diverse lucruri mai putin placute?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!