Connect with us

Telefoane mobile noi

Primele poze reale cu seria Samsung Galaxy S24: vedem un design similar

Published

on

Samsung se pregătește pentru dezvăluirea celei mai recente adăugiri la linia sa de telefoane mobile de top: seria Galaxy S24. Așteptările sunt mari, iar zvonurile circulă deja de ceva vreme. Pe masură ce ne apropiem de marele eveniment, cu siguranță că vom avea parte de tot mai multe informații interesante.

Cred că aceasta este cea mai interesantă de pana acum și motivul este unul simplu. Pozele de mai jos par reale și deja pare să se confirme faptul că nu vor fi mari diferențe de design in comparație cu generațiile anterioare de Samsung Galaxy.

Primele poze reale cu seria Samsung Galaxy S24: vedem un design similar

Samsung Galaxy S24: 3 camere foto, slot SIM si port incarcare USB C

Aceste imagini sugerează un design familiar pentru seria Galaxy, cu două dintre modele având margini plate și colțuri rotunjite. În special, S24 Ultra iese în evidență cu un design mai dreptunghiular și două lentile suplimentare ale camerei pe partea din spate.

Gama Samsung Galaxy S24 este așteptată să fie prezentată oficial în ianuarie, la un eveniment Unpacked care va avea loc în Statele Unite (cred ca în data de 17 ianuarie). Prețurile și disponibilitatea vor fi, cel mai probabil, anunțate în același timp.

Advertisement
Primele poze reale cu seria Samsung Galaxy S24: vedem un design similar

Samsung Galaxy S24, Plus și Ultra

Potrivit surselor, dimensiunile noului S24 Ultra vor fi aproape identice cu modelul anterior, S23 Ultra. În ciuda lipsei de fotografii ale partii frontale, se așteaptă ca noul Ultra să aibă un ecran mai puțin curbat, aproape plat. Se zvonește, de asemenea, că greutatea acestuia va rămâne similară cu modelul precedent.

Primele poze reale cu seria Samsung Galaxy S24: vedem un design similar

Seria S24 promite îmbunătățiri semnificative sub capotă. Cele mai multe modificări sunt concentrate pe modelul Ultra, cu upgrade-uri în ceea ce privește camerele din spate. Toate trei modelele sunt așteptate să fie echipate cu panouri LTPO, conform zvonurilor.

Un detaliu interesant este posibila schimbare a materialului cadrelor pentru modelele din 2024, cu Samsung trecând de la Armor Aluminum la rame de titan.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des