Acasă Stiri despre telefoane

Ce primesti cand cumperi un TV Android ieftin

15

Ce primesti cand cumperi un TV Android ieftin – In cazul in care nu vreti sa va complicati cu un TV-BOX, puteti alege direct un Smart TV cu Android. Preturile au scazut mult de tot in ultima perioada. Atentie, articolul nu prezinta un anumit model (sau mai multe), vrea sa va informeze asupra experientei pe care o vei avea in momentul in care vei folosi un TV ietfin, cu Android.

TV Android ieftin

De ce sa-ti cumperi un TV cu Android?

  • -in cazul in care ai deja un TV modern (plat), dar acesta nu este SMART.
  • -daca ai gasit o oferta buna de pret si mai ales, corecta.
  • -daca inca mai ai un telefon color, dar cu tub si vrei si Android, dar si display plat.
  • -daca te impaci cu ceea ce vei citi mai jos.

Mai exista categoria celor ce au un televizor modern, SMART, dar nu au Android pe el. In cazul acestora, le recomand un TV BOX cu Android. Atentie insa, valabil si pentru televizoarele cu Android si pentru TV BOX-uri.

xiaomi mi tv box 3 - review

Chiar daca in acest articol discutam despre cele mai ieftine modele, asta nu inseamna ca va veti bucura de toata paleta de aplicatii din Google Play, cele pe care deja le cunoastem multumita telefoanelor mobile. Identic si pentru TV BOX-uri, cele mai ieftine modele sunt si cele mai slabe.

Ce inseamna cele mai slabe?

Din experienta va spun, ca NU toate suporta aplicatii precum Netflix sau HBO GO, ar fi bine sa intrebati vanzatorul inainte de a achizitiona un TV, strict pentru filmele de pe Netflix.

xiaomi mi tv box 3 - review

Google Play de pe televizoarele cu Android, este complet diferit fata de cel disponibil pe telefoane. Si cand spun complet diferit, asa si este. Aplicatiile sunt mai putine, mult mai putine, indiferent de categoria lor. Interfata aplicatiei este si ea usor diferita.

Dar, macar poti spune ca ai un SMART TV cu Android! Asta inseamna, teoretic, ca poti sa vezi filme si sa te uiti pe YouTube, mai multe nici nu prea ai la ce folosi un astfel de televizor.

Nu-l luati pentru browser, jocuri sau Facebook, mai mult va veti face nervi. Aceste aplicatii se vor incarca destul de greu, au o interfata diferita fata de cea prezenta pe telefoanele mobile si controlul cu ajutorul unei telecomenzi, poate fi un chin.

TV Android ieftin

Pana si televizoarele scumpe, cele de peste 2000 de lei (cu sau fara Android), nu prea sunt facute pentru asa ceva si mai ales, nu pentru a fi controlate cu telecomanda, o spun din experienta.

Deci, un televizor ieftin cu Android, va va oferi o experienta ok, dar nimic mai mult. Il veti lua strict pentru YouTube si Netflix, alte aplicatii de vizionat filme si pentru interfata de utilizator ce-l face mai atractiv in comparetie cu un LCD “normal”.

TV Android ieftin

Atentie din nou, modelele cele mai ieftine, pot avea probleme cu conexiunea la reteaua WiFi. Si in general, aplicatiile nu se vor incarca repede, trebuie sa le dai timp. Exact ca in cazul unui telefon mobil. Cu cat este mai slab, cu atat se “misca” mai greu si trebuie sa ai rabdare si sa te mai astepti la mici probleme.

Daca treceti peste toate aceste neajunsuri, este ok. Daca nu, faceti un efort si cumparati-va modele mai scumpe, valabil atat pentru televizoare, cat si pentru TV Box-uri. Ca un ultim exemplu, va spun ca am detinut doua modele de TV BOX, ambele Xiaomi.

Desi aparent erau identice ca design, numai unul rula Netflix si le luasem strict pentru Netflix. Erau variante diferite, identice la exterior, dar nu si la interior. Pana la urma, am reusit sa-l fac si pe acela sa ruleze Netflix, am instalat o versiune .apk a aplicatiei. Dar nefiind un Netflix pentru Android TV, nu functiona chiar ok.

La ora actuala, cele mai ieftine modele cu Android, pleaca de la 499 lei si in general, au o diagonala mai mica, in jur de 60cm. Daca vreti sa vedeti ofertele, le-am selectat aici pe cele mai ieftine.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
primesti-cand-cumperi-android-ieftin-sezonul-2019-2020Ce primesti cand cumperi un TV Android ieftin - In cazul in care nu vreti sa va complicati cu un TV-BOX, puteti alege direct un Smart TV cu Android. Preturile au scazut mult de tot in ultima perioada. Atentie, articolul nu prezinta un anumit model...