Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Customizare telefon fara ROOT? Da, este posibil, iata ce sa faci

Customizare telefon fara ROOT? Da, este posibil, iata ce sa faci

0

Customizare telefon fara ROOT? Da, este posibil, iata ce sa faci – In trecut, faceam root fara pic de probleme. Telefoanele nu erau atat de pretentioase. Acum, au aparut aplicatii precum Netflix, HBO GO, aplicatii dezvoltate de catre banci, nu mai putem face plati direct cu telefonul, etc. Toate acestea, nu functioneaza deloc daca simt ca telefonul este rootat. Si normal, preferam sa stam linistiti si sa nu ne mai legam la cap.

Mai mult decat atat, acum, telefoanele moderne se rooteaza mult mai greu, sunt mai multi pasi de urmat si parca nici nu mai merita toata aceasta bataie de cap. Din fericire, asta nu inseamna ca nu mai putem customiza sistemul de operare Android.

O putem face si fara root, este adevarat ca optiunile nu mai sunt atat de numeroase. Putem schimba infatisarea sistemului de operare, sa spunem ca-l putem “tuna” putin. Iata 6 aplicatii pentru customizarea sistemului de operare, acestea pot fi folosite fara root. Le puteti instala si testa pe toate iar daca ceva nu este in regula, se pot indeparta rapid.

1 – Navbar Apps

Este o aplicatie destul de veche in Google Play, gratuita, dar si populara. Se ocupa de tastele virtuale, cele de la baza ecranului. In cazul in care inca mai aveti un telefon ce nu suporta gesturile inteligente sau preferati aceste butoane, puteti instala aplicatia si sa incepeti customizarea.

2 – Energy Bar

Este o aplicatie interesanta si destul de utila, am prezentat-o pe larg intr-un alt articol. Este capabila sa adauge in partea de sus a ecranului, un indicator ce semnalizeaza in timp real starea acumulatorului. Acest indicator sub forma de “linie”, poate fi configurat dupa bunul plac, optiunile sunt destul de multe. Se descarca de aici.

3 – Navigation Gestures

Din moment ce incepi sa folosesti gesturile inteligente pentru a controla interfata sistemului de operare, nu mai poti sa te intorci la controlul clasic, cel prin taste virtuale. Aceasta aplicatie, este capabila sa aduca gesturile inteligente pe orice telefon mobil. Control rapid prin “swipe”! Este o aplicatie gratuita, vine cu multe setari, are si o versiune care costa.

4 – MIUI-ify

Oaplicatie ce aduce putin din spiritul telefoanelor Xiaomi, pe orice smartphone. In cazul in care nu ai folosit niciodata un Xiaomi dar vrei sa incerci cateva functii integrate in UI, poti instala aceasta aplicatie. Este gratuita, dar pentru a avea acces la mai multe optiuni, va trebui sa platesti.

5 – EDGE MASK

Ofera o customizare interesanta, optiunile fiind destul de numeroase, inclusiv in varianta gratuita. Este capabila sa schimbe aspectul notificarilor primite, poate adauga un efect de lumina la primirea mesajelor, ofera optiuni pentru cei ce vor sa scape de notch, sau din contra, pentru cei ce vor sa-l customizeze.

6 – MUVIZ Nav Bar Visualizer

Daca esti genul de persoana ce prefera sa sculte muzica la castile telefonului, aplicatia poate fi pentru tine. Ce poate face aceasta aplicatie? In partea de jos sau de sus a ecranului, iti ofera un mic efect ce pulseaza in ritmul muzicii. Zona poate fi configurata, sunt mai multe stiluri de afisare. Este gratuita si se descarca de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here