Acasă Stiri despre telefoane Primul magazin Xiaomi in Bucuresti, din 20 aprilie 2019

Primul magazin Xiaomi in Bucuresti, din 20 aprilie 2019

2

Primul magazin Xiaomi in Bucuresti se va deschide incepand cu data de 20.04.2019. Sunt multe de discutat pe aceasta tema. A venit Xiaomi in mod oficial in Romania, sau este un alt magazin de genul celui din Sibiu?

Stim ca cei de la Xiaomi, sunt extrem de populari la nivel global. Acesta este si motivul pentru care de-a lungul timpului, o serie de companii au incercat sa se foloseasca de numele lor. Sunt atat magazine fizice, dar mult mai multe online.

Numai in Romania, putem gasi multe platforme web ce se folosesc de numele renumitului producator. De data aceasta, aflam despre primul magazin Xiaomi din Bucuresti, aparent al unui distribuitor autorizat. Anuntul apare pe Facebook, pagina respectiva se numeste “Mi HOME” si este detinuta de cei de la Black Tech Group SRL.

Primul magazin Xiaomi in Bucuresti

Va asteptam pe toti, cu mic cu mare, sa ne distram impreuna la deschiderea primului Mi Store in Mega Mall, nivel -1.
*Surprize pentru primii 150 Mi Fans!
*Promotii si cadouri pentru primii 200 cumparatori!
Veti putea testa telefoanele si gadgeturile, va asteptam cu cadouri, promotii si invitati VIP.

Black Tech Group SRL a fost infiintata in februarie 2018, este distribuitor autorizat Xiaomi si are ca unic obiect de activitate – distributia de produse marca Xiaomi in Romania.

Cei de la Black Tech Group SRL au si un site (blacktech.ro), sustin acolo ca sunt distribuitori autorizati in Romania, pentru produsele Xiaomi. M-am uitat putin peste oferta lor, insa nu am gasit telefoanele recent lansate de catre chinezi.

In general, sunt modele ceva mai vechi, lipsesc cele din 2019. Insa, daca ne uitam la posterul de mai sus, este posibil sa gasim si noutati.

Ramane de vazut cum va arata acest stand fizic din Mega Mall Bucuresti, ce produse vor fi acolo si mai ales, daca vor reusi sa tina preturile cat mai bune. Stim ca in mall-uri, chiriile sunt destul de mari si cumva, trebuie sa aiba si profit.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.