Connect with us

Dedeman vinde televizoare mult mai ieftin fata de concurenta si chiar ne intrebam cum reuseste sa faca asa ceva, unele modele fiind chiar si cu 300 de lei mai accesibile! Oferta lor include destul de multe televizoare, cu sau fara tehnologii SMART.

Cred ca pe site sunt mai multe disponibile in comparatie cu ceea ce putem descoperi intr-un anumit magazin fizic. Sunt disponibile branduri mai putin cunoscute si mai accesibile, dar si unele produse de companii mari, Samsung, Hisense sau LG. Este bine cunoscut faptul ca Dedeman a reusit sa atraga un numar impresionant de clienti datorita politicii sale de preturi competitive.

Mi-a atras atentia acest LED Smart Hisense, cod 40A4BG, este un televizor cu diagonala de 101cm, optim pentru o sufragerie. Pretul este de numai 1009 lei, cu mult sub oferta eMAG, acolo costa 1330 lei, este fix acelasi model, acelasi cod, acceasi diagonala! 1100 lei la Auchan, cu 1000 de lei mai mult.

televizoare dedeman

Oferta in cadrum lagazinului eMAG:
Dedeman vinde televizoare mult mai ieftin fata de concurenta

Daca preferati un LG, am gasit tot la Dedeman un LED Smart LG 32LQ63006LA cu diagonala de 80 cm, Full HD, clasa F, Active HDR, ThinQ AI. Pretul este de 1098 lei, l-am gasit la eMAG (vandut chiar de ei) la un pret de 1199 lei, adica 100 lei in plus! Deci, daca aveti in plan sa va cumparati in viitorul apropiat un SMART TV nou, ar fi bine sa verificati si ofertele magazinelor de bricolaj, pot aparea surprize!

Dedeman vinde televizoare mult mai ieftin fata de concurenta

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!