Connect with us

Spre deosebire de modelul varf de gama al anului trecut, in 2023, Xiaomi va aduce modelul 13 Ultra la nivel international, adica si in Europa, dar si in Romania. Este telefonul prin care acest producator vrea sa ne transmita tot ce are el mai bun la nivel de software si hardware. Dar va avea pret foarte mare, asa cum are si concurentul direct de la Samsung , S23 Ultra. Nu cred ca mai sunt alte terminale cu care poate concura la acest nivel.

pret xiaomi 13 ultra-min

Anuntul oficial a fost deja facut, deci nu discutam despre zvonuri, dar asteptam lansarea oficiala. Deja seria ce include modelele Xiaomi 13, 13 Pro si 13 Lite este disponibila, urmeaza varful de gama. Compania Leica deja a facut anuntul pe pagina lor de Twitter, confirma acest telefon, disponibilitatea internationala si faptul ca va fi lansat in aprilie 2023.

Ce pret ar putea avea Xiaomi 13 ULTRA

  • Xiaomi 13 (8+256GB) – 999 euro
  • Xiaomi 13 Pro (12+256GB) – 1,299 euro
  • Xiaomi 13 Lite (8+128GB) – 499 euro

Daca ne bazam pe preturile actuale ale telefoanelor deja incluse in aceasta noua serie, ne putem gandi la cel putin 1500 euro in versiunea cu mai putin RAM sau stocare interna si spre 1700 euro in cazul celui de top, preturi destul de piperate.

xiaomi 13 ultra

Xiaomi 13 Ultra, nu poate fi lansat decat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 si este asteptat sa fie disponibil in variante de 12GB si 16GB de RAM, impreuna cu spatiu de stocare intern de 256GB si 512GB. Probabil ca acest smartphone va avea un display AMOLED LTPO de 6,7 inch WQHD+ cu o rata de refresh de 120Hz, cel putin asta sustin sursele, dar ar fi meritat un display mai generos!

lansare 13 ultra

Avand un parteneriat cu Leica, 13 Ultra nu ar avea de ce sa dezamageasca la capitole precum foto si video. Cel mai probabil, va avea patru camere foto in partea din spate, care vor include un senzor principal de 50MP, o lentila ultra-wide tot de 50MP si inca doua camere telephoto, tot de 52MP. Camera de selfie sa foloseasca un senzor de 32MP.

Conform unor rapoarte, se presupune ca 13 Ultra va rula Android 13 cu MIUI 14 și va avea o baterie de 4.900mAh cu incarcare super rapida, dar si wireless. Insa, specificatiile tehnice adevarata vor fi aflate dupa lansare, asa cum este normal!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!