Connect with us

Stiri despre telefoane

Producatorul de telefoane care a lansat o bere!

Published

on

Producatorul de telefoane care a lansat o bere! Exact, ati citit bine, dar nu una singura…ci cate vreti voi sa cumparati. Pentru moment se comercializeaza in UK, insa o puteti comanda si online pentru a o testa/savura.

Aceasta stire ar suna la prima vedere ca o pacaleala de 1 aprilie, insa nu uitati ca suntem in 6 octombrie 2024 si nu, nu este o gluma. Acum, sa vedem despre ce este vorba.

Initial prezentata ca un teaser pe retelele de socializare in data de 1 aprilie, multi au crezut ca este vorba despre o farsa. Cu toate acestea, compania a confirmat autenticitatea produsului si a furnizat detalii suplimentare. Este vorba despre Nothing, compania fondata de Carl Pei, cel ce a plecat de la OnePlus.

Advertisement

Este disponibila atat online, pe site-ul Nothing, cat si in magazinul fizic al companiei din Soho, Londra. Pretul? Un pachet de sase cutii costa 20 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 24 de dolari, adica 113 lei. Deci, o cutie costa in jur de 19 lei.

Pe “partea tehnica”, berea prezinta un profil de malt subtil, echilibrat cu hameiul Kazbek.

In raspuns la o industrie tech care nu mai prezinta noutati, Nothing vine cu un design deosebit si o cultura corporativa deschisa si sincera. Obiectivul lor este de a readuce entuziasmul de odinioara pentru fiecare nou produs tech lansat.

Advertisement

In sub trei ani, compania a reusit sa vanda peste 1,5 milioane de produse, inclusiv smartphone-ul lor emblematic, Phone (2), demonstrand ca exista spatiu pentru alternative in piata.

In cadrul eforturilor lor de a face tehnologia din nou interesanta, Nothing a colaborat cu noi pentru a crea o bere speciala, lansata odata cu deschiderea magazinului lor din Soho. Berea a fost atat de apreciata, incat am produs mai multe loturi.

Berea cu o concentratie alcoolica de 5,1% este o lager de orez clara si nefiltrata. Gustul sau echilibrat include un profil subtil de malt si hamei Kazbek, oferind o experienta de consum autentic racoritoare. Nothing a mentionat ca lucreaza pentru a extinde oferta in alte regiuni.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des