Acasă Stiri Android Si Noutati e-magari Romania, ti-ai luat o teapa de la vreun magazin online?

e-magari Romania, ti-ai luat o teapa de la vreun magazin online?

2

Este un site pe care l-am descoperit chiar fara sa vreau. Navigand pe Facebook, am dat de grupul care se numeste “Pagubiti de cel.ro” si intr-un comentariu, am observat un link catre e-magari.ro.

O denumire inspirata si cu rezonanta, in descriere scrie “Ti-ai luat o teapa? Spune-ne si noua sa stim de cine ne ferim”. Este o platforma ce are mii de comentarii, oricine poate intra si isi poate expune problema pe care o are sau pe care a avut-o cu un anumit magazin online.

Este disponibila si o categorie in care sunt povestite presupusele tepele de Black Friday. Apoi, marile magazine au si ele cate o sectiune dedicata in care utilizatorii isi pot varsa supararea si vizitatorii pot citi experientele negative.

e-magari Romania
e-magari Romania

Cred ca este o initiativa buna, e-magari Romania nu este un site facut pentru a denigra pe cineva sau a pune intr-o lumina negativa un anumit magazin, chiar din contra!

Asta nu inseamna neaparat ca daca intr-un comentariu citim o recenzie negativa pentru un magazin, respectivul client chiar are dreptate! O spune din punctul lui de vedere, nu stim cu adevrat ce s-a intamplat si daca nu cumva se omit anumite detalii importante.

In cazul in care aveti rabdare si timp sa cititi comentariile celor care au avut o problema cu unul dintre magazinele online din Romania, puteti face click AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Din 2019, utilizez un OnePlus7 PRO si momentan, nu vad ce motiv as avea sa-l schimb. Multumesc pentru vizita pe acest site, sper ca articolele postate iti sunt de folos ;)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here