Connect with us

Stiri despre telefoane

Produse cadou in campania Allview Back To School 2020

Published

on

Produse cadou in campania Allview Back To School 2020, una ce cuprinde o gama destul de larga de produse si care in special, se axeaza pe singurul asistent vocal in limba romana, Allview AVI.

Promotia se desfasoara in perioada 3-30 septembrie 2020 si sunt incluse de la televizoare cu Android sau tablete, pana la telefoane mobile sau laptopuri, oferta fiind improspatata in fiecare saptamana.

Asa cum veti vedea daca veti accesa linkul de la finalul articolului, multe dintre produse sunt insotite si de tablete gratuite sau alte gadegturi aflate in portofoliul Allview.

Advertisement

Produse cadou in campania Allview Back To School 2020

Campania de toamnă Allview, se axează pe şcoală şi pe nevoile acesteia, utilizatorii fiind încurajați să urmărească desfășurarea ei pe întreaga perioadă a lunii septembrie, deoarece noi oferte vor fi adăugate săptămânal.

În cadrul acesteia vor fi incluse, printre altele, smartphone-uri, tablete, laptop-uri, device-uri care ar putea contribui la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi.

Brasovenii au lucrat mult in ultimii ani la singurul asistent personal in limba romana (AVI) si chiar au reusit sa-l integreze nu numai pe telefoanele mobile. A devenit din ce in ce mai inteligent si conform comunicatului, iata cateva dintre caracteristicile cele mai recente pe care le are:

Advertisement

“AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul și să răspundă la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric?/ gramatică: ce înseamnă pleonasm? / matematică: ce este triunghiul dreptunghic?), sau
prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

Pe de o parte, AVI vine în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia,
reprezentând în același timp un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

Pe de altă parte, AVI îi ajută pe elevi să acopere întreaga programă școlară, furnizându-le numeroase
avantaje: dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor, antrenarea în procesul de învățare, sursă de informare cuprinzătoare și ușor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.”

Advertisement

Iata si toate produsele cu reduceri, ele sunt AICI. 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des