Acasă Stiri Android Si Noutati Promotie la Digi Mobil, telefoane gratuite la portare si alte extra beneficii!

Promotie la Digi Mobil, telefoane gratuite la portare si alte extra beneficii!

5

Promotie la Digi Mobil, telefoane gratuite la portare si alte extra beneficii! – Pana in data de 31 mai, cei de la Digi Mobil au o campanie interesanta prin care ofera abonatilor sau viitorilor abonati diverse beneficii, trebuie sa recunosc ca promotia suna bine, am gasit si cateva modele de telefoane gratuite pentru cei ce vin cu numarul lor in reteaua Digi (se porteaza) sau pentru cei ce se aboneaza.

Astfel, desi cunoastem ca au cele mai mici abonamente la telefonia mobila de pe piata, Digi ofera pana pe 31 mai 2016 30 GB trafic de date in reteaua 4G pentru toate abonamentele, smartphone-uri 4G cu avans redus si chiar gratuite, asta daca te abonezi la Digi Mobil, plus o reducere de 50% timp de 4 luni la abonament, valabil pentru portare.

telefoane digi

Telefoanele gratuite nu sunt chiar cele mai bune si mai performante, insa este de inteles acest aspect. Pe langa telefoanele gratuite pe care le vedeti mai jos, au si o oferta ce include un avans mai mic fata de obicei. Ar fi fost mult mai bine si cred ca ar fi prins mai bine la public daca in aceasta oferta includeau si telefoane mai dotate si mai performante, ma refer la cele cu avans redus.

digimobil

Telefoanele gratuite (cele cu Android) la Digi Mobil sunt:

Allview A5 Easy

Lenovo A2010

Allview P5 eMagic

Telefoanele (cele cu Android) cu avans redus, pana in 150 de lei sunt:

Philips S396 – avans 100 lei, rata lunara 42 lei, pret integral 599 lei

Allview E4 Lite – avans 105 lei, rata lunara 42 lei, pret integral 649 lei

Lenovo A6010 – avans 125 lei, rata lunara 48 lei, pret integral 699 lei

Philips V526 – avans 130 lei, rata lunara 56 lei, pret integral 799 lei

Alte detalii nu am gasit in cadrul paginii dedicate acestei campanii, oferta este prezenta AICI.

5 COMENTARII

  1. Dar daca nu esti abonat la televiziune sau internet esti incadrat la varianta 2 si avansul la telefon creste insa scade rata. La E4 Lite am dat avans in jur de 300 lei, poate mai mult. Daca ma incadram la varianta 1 atunci as fi luat un E4 (aveau atunci) sau un X2 SOUL STYLE PLUS.

  2. Sunt abonat la ei de 1an. Pot spune ca la capitolul retea stau destul de bine. Undeva la tara, la 20 25km de oras am acces la internet, telefonie nu se pune problema, am semnal si in beci.
    In schimb au probleme in alta parte, daca este reteau incarcata pur si simplu te da afara sau nu te lasa sa apelezi. Am patit de multe ori sa se inchida apelul la fiecare 2 3 min, am asteptat sa treaca ora “de varf” si mi-am continuat conversatia fara probleme ore intregi, nu minute. Depinde de volumul de date, apeluri din acel moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here