Acasă Stiri Android Si Noutati Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness

Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness

0

Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness – Cam acestea sunt produsele ce intra incepand de astazi in cadrul unei campanii in China, este vorba de un magazin ce a grupat toate aceste produse intr-o campanie. Este destul de interesant deoarece nu avem la dispozitie telefoane mobile sau tablete, everbuying.net se axeaza de data aceasta pe accesorii pentru telefoane mobile.

666 Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness

Sunt totusi niste accesorii ce au prins “aripi” in ultima perioada si ma refer in special la dispozitivele de tip smartwatch sau casti 3D pentru a experimenta realitatea virtuala.

Si in acest caz promotia este impartita in categorii, avem 3 categorii acum: ceasuri inteligente, ochelari 3D VR si casti audio. Iata si pe ce am pus eu ochii in cadrul acestei campanii ce incepe chiar astazi, 17 iunie 2016:

Ceasuri inteligente:

Preturile sunt destul de bune si in cele mai multe cazuri sunt mici, de exemplu, U8s este cel mai ieftin smartwatch din cadrul acestei campanii, ceas ce costa sub 10 USD si pentru care nu veti plati taxe vamale sau alte taxe. Nu este un ceas nou sau unul de top, insa poate fi o alegere destul de ok pentru cei ce vor sa aiba un smartwatch fara sa detin un buget serios si pentru cei curiosi.

67 Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness

U8s are conectivitate Bluetooth, ecran LED, difuzor extern, telecomanda pentru camera foto a telefonului, compatibil numai cu Android, posibilitatea de initiere si preluare apeluri telefonice, sincronizare cu telefonul sau alte puncte forte. In aceasta oferta vad si modelul Ulefone uWear, ceas dublu la pret dar sincer sa fiu, pe mine nu m-a impresionat. Spun asta deoarece am vorbit intr-un review despre el. 

Oricum, in cadrul acestei campanii sunt multe modele, forme diferite, specificatii tehnice mai slabe sau mai bune si preturi mai mici sau mai mari.

Ochelari 3D VR

Aceste dispozitive au explodat pur si simplu in ultima perioada, daca la inceput vorbeam despre Google Cardboard (ochelari fabricati din carton) acum producatorii ne ofera aceste gadgeturi fabricate din plastic si cu lentile mai de calitate, preturile difera totusi in functie de producator sau de calitatea constructiei, multe perechi de ochelari vin si cu telecomanda speciala prin Bluetooth.

7878 Promotii pentru ochelari VR, ceasuri inteligente, casti dar si bratari fitness

Preturile sunt muuult mai mici fata de Romania, calitatea nu difera si putem cumpara in cadrul acestei promotii cea mai ieftina pereche cu numai 6 dolari, una ce are si telecomanda bluetooth la un pret ce porneste de la numai 12 dolari. Nici in acest caz nu cred ca se platesc taxe, preturile sunt totusi mici.

Spuneam si de casti audio, aici este ceva mai greu de explicat sau de recomandat un produs deoarece trebuie sa le testezi pentru a-ti da cu parerea, observ totusi tot felul de forme sau de dimensiuni dar si casti Xiaomi si unde vedem Xiaomi putem “mirosi” deja calitate. Oricum, toata campania este disponibila incepand de astazi in pagina magazinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here