baterie

Google Play Pass vine in Romania! Iata pretul si ce inseamna

Google Play Pass vine in Romania! Iata pretul si ce inseamna

Google Play Pass ajunge si in Romania, insa inca mai asteptam multe alte aplicatii sau functii pe care le-am dori sa le putem utiliza si din tara noastra. In special, ma gandesc la Asistentul Google, cel ce inca nu este disponibil in limba romana.

Desi suporta mai multe limbi straine (arabă, bengali, chineză (simplificată), chineză (tradițională), coreeană, daneză, engleză, franceză, germană, gujarati, kannada, hindi, indoneziană, italiană, japoneză, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză (Brazilia), portugheză (Portugalia), rusă, spaniolă, suedeză, tamilă, telugu, thailandeză, turcă, urdu și vietnameză) si este foarte util si chiar instalat in mod default pe aproape toate telefoanele cu Android, acesta nu recunoaste limba romana.

Google Play Pass

Pana sa ne bucuram si noi de asa ceva, aflam ca Google Play Pass este disponibil oficial in Romania, direct in Magazinul Play Store. Dar chiar si in aceste conditii, este posibil sa nu fie disponibila pentru toate terminalele, actualizarea facandu-se automat.

Ce este Google Play Pass?

Primim acces acces la sute de jocuri si aplicatii de top, fara anunturi sau fara alte plati in intermediul lor. Teoretic, este mai avantajos sa ne facem un astfel de abonament, decat sa instalam individual unele jocuri sau aplicatii de top.

Sunt doua metode prin care ne putem abona. Fie lunar (24.99 lei) sau anual (149.99 lei). Este interesant ca Google Play Pass poate fi utilizat in comun cu maximum cinci alti membri ai familiei.

Pentru a va abona sau a afla ce aplicatii sunt incluse, este suficient sa intrati in Google Play (versiunea 16.6.25 sau ulterior), apasati pe optiuni (iconita dedicata) si de acolo selectati Google Play Pass.