Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme C30 devine oficial, telefon cu baterie buna

Published

on

Realme C30 devine oficial, telefon cu baterie buna si cu pret super accesibil, este vorba despre un entry-level. Apare din nou un chipset de tip Unisoc T612, probabil o solutie mai accesibila fata de ceea ce ar oferi MediaTEK sau Qualcomm. Pretul acestui smartphone este de 100 USD, adica super mic!

Am observat ca cei de la Realme Romania nu aduc cu mare rapiditate noutatile la noi in tara, dar poate nici nu depinde foarte mult ei. Posibil ca acest smartphone sa fie dedicat numai unor anumite piete, dar nu exclud sa apara in oferta unor retaileri locali.

Realme C30

Procesorul Unisoc este fabricat pe o tehnologie de 12nm si deja prezent in interiorul lui Realme C31, terminal aparut in primavara acestui an. Scorul in AnTuTu, aproximativ 220.000 de puncte. Noul smartphone Realme se bazeaza ca punct forte pe un acumulator de 5000 mAh, insa fara a avea incarcare rapida.

Advertisement

Realme C30 devine oficial, telefon cu baterie buna

In rest, C30 are o fisa tehnica standard, nu prea vedem alte detalii care ne-ar atrage atentia, nici macar o rata de refresh a ecranului care sa treaca de 60Hz. O carcasa din plastic si cu un design nu chiar premium, zona camerei foto fiind destul de mare, dar probabil numai de efect.

Realme C30 devine oficial, telefon cu baterie buna

Este un senzor wide de 8MP, alte camere principale nu mai regasim. Telefonul ruleaza un Android 11 cu interfata Realme UI Go, are un display HD+ cu rezolutie de 720 x 1600 pixeli, IPS LCD de 6.5 inch. Exista conectivitate 4G, versiuni cu 2 sau 3GB memorie RAM, jack audio si Radio FM. Fara NFC, se incarca printr-un port usor demodat, Micro USB. Dar toate acestea sunt explicabile, Realme C30 avand un pret de 100 USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des