Connect with us

Stiri despre telefoane

Dacia ar cere sa se stearga poze de pe Facebook, de ce?

Published

on

Fiind membru in mai multe grupuri de Facebook in care se discuta despre modelele Dacia, recent, o postare mi-a atras atentia. Este vorba despre o postare in care a apar poze cu noul Duster 3.

O masina lansata deja (dar se pare ca lansata pe jumatate). Adica exista poze oficiale cu ea, insa nu am vazut inca materiale de review adevarate pe YouTube, nici nu cred ca inca poate fi comandata.

Dar iata ca apare din ce in ce mai des pe strazi si mai nou, a ajuns si in reprezentantele Dacia, cel putin asa se pare din postarea la care ma refer.

Advertisement

Sunt multe poze in aceasta postare, unele care prezinta adevarul, deloc cosmetizate si nu unele in care ne sunt prezentate modele extrem de dotate, adica de top. Citind comentariile, am observat ca administratorii grupului spun ca au fost rugati sa stearga pozele sau postarea respectiva.

Dar de ce sa faca asta? Nu mai este un model care nu a fost prezentat oficial de Dacia, nu este un prototip, ceva camuflat, etc. Poate nu le place ceea ce putem vedea in poze? Si ma refer in primul rand la compartimentul motor, adica la poza de mai jos.

Dacia ar cere sa se stearga poze de pe Facebook, de ce?

Elemente nevopsite, spatiul acela gol intre aripa si compartimentul motor, etc. Am subliniat cu sageti galbene chestiile ce mi-au atras atentia.

Advertisement

Si oricum, toate acestea vor putea fi vazute de oricine in curand, nu va mai trece mult pana in momentul in care noua Dacia Duster 3 va fi “la liber” pe strada. In rest, pare a fi o masina reusita, cel putin la nivel de design. Mai multe vom afla intr-un viitor apropiat.

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171