Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme GT5 Pro ar avea un design inspitat de Huawei Mate 50 PRO

Published

on

Realme se pregateste pentru lansarea modelului GT5 Pro, un nou smartphone din portofoliul sau, conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Industriei si Tehnologiei Informatiei. Acest telefon cu numarul de model RMX3888, este asteptat sa aiba puternicul procesor Snapdragon 8 Gen3 de la Qualcomm.

Imaginile oficiale afisate pe site-ul TENAA dezvaluie un design cu modul circular pentru camera foto pe partea din spate, inclusiv patru senzori,unul dintre ei fiind un obiectiv periscopic telephoto.

Designul camerei pare sa fie inspirat de Huawei Mate 50 Pro, avand o configuratie circulara similara, pana si LED-ul flash ar fi intr-o pozitie aproape identica (foto jos)!

Advertisement

Realme GT5 Pro ar avea un design inspitat de Huawei Mate 50 PRO

Pe partea frontala, Realme GT5 Pro prezinta un cu o curbura avansata si o rezolutie 1.5K, adica in jur de 1500 pixeli. Camera principala ar avea un senzor principal de 50MP, ar urma sa existe si un obiectiv periscopic de 50MP cu dimensiunea de 1/1.56 inch, ceea ce ar permite realizarea de fotografii la distante mari si capabilitati telephoto chiar bune.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171