baterie

Telefonul care ne permite sa-l controlam cu privirea este Honor Magic 6

Telefonul care ne permite sa-l controlam cu privirea este Honor Magic 6

Compania a confirmat oficial ca noul model va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, un cip care promite imbunatatiri substantiale in termeni de performanta si eficienta energetica.

Procesorul Snapdragon 8 Gen 3 se remarca prin includerea de nuclee personalizate pentru CPU si o serie de capabilitati avansate AI. Honor intentioneaza sa foloseasca aceasta putere de procesare pentru a aduce pe piata un telefon care exceleaza in diverse domenii, inclusiv calitatea imaginii, durata de viata a bateriei si viteza de incarcare.

Printre caracteristicile inovatoare anuntate de Honor pentru Magic 6 se numara Magic Capsule, o functie care permite utilizatorilor sa interactioneze cu smartphone-ul prin gesturi oculare.

Aceasta tehnologie de urmarire a ochilor, oficial numita Magic Capsule, este o premiera pentru brand si ar putea deschide noi orizonturi in ceea ce priveste modul in care interactionam cu telefoanele mobile. Spre exemplu, vom putea deschide o aplicatie pur si simplu privind spre iconita respectiva.

Telefonul care ne permite sa-l controlam cu privirea este Honor Magic 6

Ramane de vazut cat de bine va functiona in viata reala si daca va prinde la public. Cred ca daca va merge greoi sau daca vor exista bug-uri mari, probabil vom uita repede de aceasta caracteristica si ne vom intoarce repede la metoda clasica, adica la controlul tactil.

Honor Magic 6 va include un asistent virtual denumit YOYO, care promite sa ofere suport extins utilizatorilor, de la raspunsuri la intrebari pana la efectuarea de sarcini specifice, cum ar fi crearea de clipuri video folosind fotografii si videoclipuri din galeria telefonului.

Se zvoneste ca Honor Magic 6 va beneficia de un ecran curbat de 1.5K cu un notch de dimensiuni mai mici. Camera principala se asteapta sa fie echipata cu un senzor de 50MP, va exista si o lentila periscop de 50MP cu un senzor mare de 1/1.56 inch.