Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme prezinta versiunea beta Realme UI 5.0 cu Android 14

Published

on

Realme a lansat o invitatie pentru utilizatorii de telefoane Realme GT5 din China sa testeze versiunea beta a Realme UI 5.0. Baza pentru aceasta noua interfata este Android 14, si vine cu o serie de functii si imbunatatiri care promit sa transforme experienta utilizatorului.

Momentan, se pare ca nu este disponibila in Romania, dar fiind beta nici nu are rost sa ne grabim si oricum, va sosi si in tara naostra in perioada care va urma.

Acum, sa vedem la ce sa ne asteptam de la Realme UI 5.0

Cu noua functie Car+, utilizatorii pot proiecta ecranul telefonului direct in sistemul de la bord al masinii, facilitand astfel accesul la diferite aplicatii si servicii in timp ce sunt pe drum.

Advertisement

Realme UI 5.0 include imbunatatiri pentru o mai buna sincronizare a bancii de lucru portabile, care este esentiala pentru productivitatea in mediul de birou. Recunoasterea textului scris de mana in anumite limbi este o alta adaugire care ar putea simplifica viata utilizatorilor.

Pentru inceput, posesorii de Realme GT5  pot adauga acum filigrane de confidentialitate pe fotografiile de identificare cu un singur clic. Pe langa asta, managementul permisiunilor pentru poze si video a fost de asemenea optimizat. Stabilitatea sistemului a fost imbunatatita, la fel si viteza de lansare a aplicatiilor si fluiditatea animatiilor.

Interfata Realme UI 5.0 beneficiaza de un sistem de culori “acvatice”, menite sa ofere o experienta vizuala mai naturala si relaxanta. Si acum, sa vedem ce mai primesc utilizatorii de Realme

Advertisement
  • Album foto cu optiuni pentru editarea si adaugarea filigranelor
  • Camera cu mod de fotografiere la intervale si optiuni pentru filigrane bazate pe locatie geografica
  • Sistem optimizat cu noi functii precum apelare cu un singur click in modul simplu, un centru de control pentru playerul media si functia de „Sanatate digitala si protectia familiei”.

Pentru a oferi o imagine completa, e important de mentionat ca Realme UI 5.0 este bazat pe Android 14, ce vine cu propria sa lista de imbunatatiri si functii noi, cum ar fi:

  • Optimizari de performanta
  • Gestionarea energiei imbunatatita
  • Modul de concentrare sporit
  • Instrumente noi de securitate si confidentialitate

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des