Acasă Stiri Android Si Noutati Ce ofera pentru 1400 USD nou lansatul Motorola Razr 5G?

Ce ofera pentru 1400 USD nou lansatul Motorola Razr 5G?

0

Motorola Razr 5G a devenit oficial si are un pret pe masura aspectului, nu neaparat a specificatiilor tehnice. Este o noua generatie de telefoane pliabile dezvoltate de catre Motorola, dar pentru a tine pretul cat mai “mic”, nu este dotat cu un hardware de top.

Posibil sa vina inclusiv in Romania, generatia precedenta este deja prezenta. Telefonul pastreaza oarecum aceleasi linii de design si are tot doua ecrane.

Cel principal care are capacitatea de a se plia si cel secundar pe care-l putem observa chiar si cand telefonul este “impaturit”. Procesorul este un Snapdragon 765G, cel aflat la limita intre un mid-range adevarat si un flagship.

Sunt 8 nuclee de tip Cortex A76 si Cortex A55, ruleaza pana la 2.45GHz si fabricat pe o tehnologie de 7nm. Il putem regasi si in interiorul unor modele precum Lg Velvet, OnePlus Nord, Mi 10 Lite, etc.

Ecranul cel mic al lui Motorola Razr 5G – Are o rezolutie de 800X600 pixeli, un OLED cu o diagonala de 2.7″ si 340 ppi. Utilizatorul poate folosi camera foto cu ajutorul lui, poate citi mesajele sau chiar viziona clipuri pe YouTube. Trebuie precizat ca NU poate fi controlat intregul sistem de operare pe acest mic display.

Ecranul cel mare – Este cu adevarat piesa de rezistenta, tot un OLED, dar cu o diagonala de 6.2″ si o rezolutie 876×2142 pixeli. “Piesa de rezistenta” putem pune intre ghilimele, stim ca acest tip de display nu este chiar cel mai rezistent si nici nu este acoperit cu sticla de protectie.

Totusi, producatorul ne asigura ca poate fi pliat de 200.000 de ori, fara a interveni probleme in utilizare.

Telefon mobil cu o singura camera foto principala (48MP, f/1.7) si stabilizare optica, baterie de 2800 mAh cu incarcare la 15W, ruleaza Android 10 si are 8GB RAM+256GB stocare interna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here