baterie

Redmi 9 Power cu baterie de 6000 mAh si Snapdragon 662

Redmi 9 Power

Redmi 9 Power este asteptat sa soseasca peste numai cateva zile, atunci vom afla toate specificatiile tehnice. Dar asa cum ii stim pe cei de la Xiaomi, nu ne-ar mira ca de fapt acest telefon sa fie o versiune cu schimbari majore in comparatie cu un model deja existent.

Telefonul nu ramane la nivel de zvon, producatorul aconfirmat deja ca in data de 17 decembrie va prezenta acest smartphone. Cred ca prin aceste multe versiuni ale unui singur telefon, Xiaomi incearca de fapt sa acopere mai bine toate nisele.

Unul pentru cei ce cauta o baterie de mare capacitate, unul cu design mai reusit, cu camera de selfie asezata in diverse moduri, mai multi sau mai putini senzori foto principali si nu in ultimul rand, preturi pentru toata lumea.

Redmi 9 Power

Este o strategie care a dat roade pana acum, asta in cazul lor. Sunt mari sanse sa-l vedem si in Romania, ramane sa vedem la ce pret si cand se va intampla asta. Pana atunci, aflam ca Redmi 9 Power vine la pachet cu un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 662.

Redmi 9 Power specificatii tehnice

Procesorul este fabricat pe o tehnologie de 11nm, 8 nuclee ce ruleaza pana la 2GHz si GPU de tip Adreno 610 (prezentat in 2020), l-am vazut recent si in interiorul lui Moto G9, acelasi chipset va avea si Nokia 5.4. Este un entry-level de la Qualcomm, dar de generatie mai noua.

In continuare, aflam ca telefonul va fi dotat cu nu mai putin de 4 camere principale, se remarca cel de 48MP (wide). Apoi, 8MP ultrawide si inca 2 senzori de 2MP (probabil macro si depth). Display cu diagonala de 6.5 inch si tehnologie IPS LCD, rezolutie 1080p, acumulator de 6000 mAh cu incarcare la 18W (probabil atat suporta procesorul).

Redmi 9 Power cu baterie de 6000 mAh si Snapdragon 662

Disponibil intr-o gama mai variata de culori si cu un design destul de reusit pentru partea din spate. Sistem de operare Android 10 cu interfata MIUI, 4GB memorie RAM si versiuni cu 64 sau 128GB stocare interna. Camera de selfie integrata intr-un notch de tip waterdrop si cu o rezolutie de 8MP.