Acasă Stiri despre telefoane Marea noutate in programul Rabla pentru electrocasnice 2022

Marea noutate in programul Rabla pentru electrocasnice 2022

0

Rabla pentru electrocasnice 2022 va incepe in data de 17 iunie, este un program asteptat de multi si unul care s-a dovedit a fi de succes in anii ce au trecut. Vor fi trei categorii de produse electrocasnice, acestea vor fi impartite astfel:

  • Etapa 1 – mașini de spalat rufe, mașini de spalat vase și frigidere.
  • Etapa 2 – laptori și tablete.
  • Etapa 3 – Aer condiționat, uscatoare de rufe și aspiratoare.

Marea noutate este data de lipsa televizoarelor, acestea nu vor fi incluse in Rabla pentru electrocasnice 2022, o spune chiar Tanczos Barna, Ministrul Mediului, Apelor și Padurilor. El a mai adaugat ca vor fi doua sesiuni de depunere a solicitarilor si ca persoanele care au conturi de beneficiari in 2021 nu trebuie sa se mai inscrie inca o data in aplicație.

Rabla pentru electrocasnice 2022

De ce au exclus televizoarele din acest program? “Televizoarele le-am eliminat pentru că riscam să transformăm acest program în Rabla pentru televizoare. Cred că anii trecuți am asigurat un sprijin suficient de mare pentru televizoare” – ministrul Mediului. Cupoanele emise vor trebui valorificate in 7 zile (fata de 15 zile anul trecut), valoarea acestora ramanand neschimbata.

Dorim eliminarea din gospodării a echipamentelor mari consumatoare de energie electrică. Prima sesiune începe pe 17 iunie. Lăsăm această perioadă de pregătire pentru a crea posibilitatea informării și documentării pentru beneficiari.

Anul trecut am constatat un trend foarte ciudat – foartte mulți cetățeni s-au înscris în program, au solicitat vouchere, le-au primit, după care nu le-au valorificat, probabil din lipsa de informații, că nu s-au documentat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.