Connect with us

Stiri despre telefoane

Redmi Buds 5 casti wireless destul de bune si noi

Published

on

Redmi Buds 5 casti wireless destul de bune si noi aparute pe piata, produse de o sub-marca a gigantului tehnologic Xiaomi. Acestea au fostd ezvauite impreuna cu seria de telefoane Redmi Note 13 dar si perechea de casti cu design avangardist, AAPE Trend Limited Edition.

Lansarea vine cu o serie de caracteristici care pun accent pe confort si calitatea sunetului, facand din aceste casti o optiune atractiva pentru consumatori. Designul ergonomic al castilor permite o purtare confortabila pe termen lung, iar carcasa de incarcare vine cu un design unic, asemanator unui nor, completat de un indicator de incarcare si un efect de lumina.

Redmi Buds 5 casti wireless – pret si specificatii

In plus, castile sunt echipate cu o serie de tehnologii audio avansate, inclusiv o bobina dinamica de 12,4 mm si un magnet de neodim, care promit o calitate superioara a sunetului.

Advertisement

Unul dintre punctele forte ale acestor casti este calitatea apelurilor. Echipate cu microfoane duble si tehnologie de reducere a zgomotului, Redmi Buds 5 ofera (sau ar trebui sa o faca) o claritate audio impresionanta, chiar si in conditii de vant. Castile ofera, o reducere semnificativa a zgomotului de fundal de pana la 46dB si vin cu trei moduri de setare.

Daca ne referim si la durata de viata a bateriei, producatorul promite pana la 10 ore de utilizare continua si pana la 40 de ore atunci cand sunt folosite impreuna cu carcasa de incarcare. Castile Redmi Buds 5 suporta incarcare rapida prin USB de tip C, oferind pana la 2 ore de redare a muzicii cu o incarcare de doar 5 minute.

Redmi Buds 5 sunt disponibile la pretul de aproximativ 30USD, si pot fi achizitionate in trei culori diferite: mov, alb transparent sau negru. Editia cu design diferit are un pret de aproximativ 40USD.

Advertisement

Vin echipate cu difuzoare de 12,4 mm si un design ergonomic de tip in ear, completat de benzi decorative cu un finisaj lucios. Au fost reglate de echipa Golden Ears de la Xiaomi si ofera egalizator, imbunatatire vocala, precum si amplificare a inaltelor si a basului. Au primit chiar si certificarea NetEase Cloud Sound pentru calitatea hardware-ului.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des