Connect with us

Fedha este o prezentatoare de stiri din Kuweit, numai ca nu este o persoana reala, nu exista. A fost dezvoltata cu ajutorul inteligentei artificiale, cea despre care se tot discuta in aceasta perioada si despre care se va vorbi mult si bine. Fedha nu are nevoie de salariu, nu face erori, nu oboseste, poate fi mai frumoasa de atat, nu intarzie la job si este aproape perfecta.

Privind-o cu atentie, ai putea spune ca este reala! Problema ar fi ca intr-un viitor nu foarte indepartat, Fedha va inlocui toate prezentatoarele de stiri si va aparea sub diverse forme. Barbat sau femeie, blonda sau bruneta, mai serioasa sau mai vesela. Despre inteligenta nici nu are rost sa discutam, mai mult de atat probabil ca nici nu se poate la ora actuala.

Kuweit fedha

Fedha a aparut prima data pe contul de Twitter al site-ului Kuwait News, in ziua de sambata, sub forma unei imagini cu o femeie, cu parul descoperit, purtand o jacheta de culoare neagra si un tricou alb. “Sunt Fedha, primul prezentator din Kuwait bazat pe inteligenta artificiala la Kuwait News. Ce fel de stiri preferati? Sa auzim opiniile voastre”, a spus ea in limba araba.

Peste 1.2 milioane de urmaritori are contul televiziunii pe Twitter, acestia vor afla in curand stirile chiar de la frumoasa asistenta inteligenta.”Fedha este un nume vechi si popular in Kuwait care se refera la argint. Intotdeauna ne imaginam robotii ca fiind argintii si metalici la culoare, asa ca am combinat cele doua”, Abdullah Boftain, editor sef. “Fedha reprezinta pe toata lumea.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *